Δύο Συστήματα : Δύο Προϊόντα

Ανοσοποιητικό

Το σύστημα άμυνας και εξάλειψης ‘ξένων’ προς τον οργανισμό μας παραγόντων. Διαθέτει την ικανότητα να διακρίνει τον κίνδυνο, να του απαντά, να ανακαλεί και να αξιολογεί προηγούμενες σχετικές πληροφορίες, να συμμετέχει στις απαραίτητες κυτταρικές αντιδράσεις και να προσαρμόζεται σε αυτές.

Biobran & NattoNKCP

Το Biobran /MGN-3 για βοήθεια προς την φυσική άμυνα του οργανισμού και το Natto NKCP για βελτίωση της ομαλής ροής του αίματος, είναι δύο επιλεγμένα διατροφικά συμπληρώματα της Ιαπωνικής φαρμακευτικής εταιρίας Daiwa Pharmaceuticals τα οποία απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να διατηρήσουν το ανοσοποιητικό και κυκλοφορικό τους σύστημα δυνατό και ακέραιο.

Κυκλοφορικό

Το σύστημα κυκλοφορίας των ‘θρεπτικών’ προς τον οργανισμό μας συστατικών. Επιφορτισμένο να οδηγεί διαρκώς και ανεμπόδιστα τα απαραίτητα συστατικά στα επιμέρους όργανα και ιστούς του, διατηρώντας παράλληλα τη συνεχή ροή τους και βοηθώντας στην επιτήρηση και επισκευή του δικτύου του.

Biobran MGN-3: Ρυθμίζοντας την ανοσία μας

Το Biobran ως απλό διατροφικό συμπλήρωμα που βοηθά στην ρύθμιση του ανοσοποιητικού, είναι επιτυχημένο βοήθημα συμβατικών θεραπειών. Η σημαντική αντιφλεγμονώδη & αντιοξειδωτική του δράση, η εξισορρόπηση της γλυκόζης, η αύξηση της παγκρεατικής & ηπατικής λειτουργίας, η αντιγηραντική του δράση, η βελτίωση της ζωτικότητας & της ποιότητας ζωής όσων το λαμβάνουν, είναι μερικά από τα οφέλη που προσφέρει.

Χημειοθεραπεία

Έχοντας ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα, η χημειοθεραπεία, γίνεται πολύ πιο εύκολη και με λιγότερες παρενέργειες για το σώμα. >>>

HPV

Στις περιπτώσεις μόλυνσης από HPV, συμπληρώσει τη φυσική ενδυνάμωση ενός δυνατού και ακέραιου ανοσοποιητικού. >>>

Ιώσεις

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό είναι έτοιμο να εμποδίσει τους ιούς να αναπτυχθούν δημιουργώντας δυσάρεστες καταστάσεις >>>

Αυτοάνοσα

Η αντιφλεγμονώδη δράση του Biobran θεωρείται σημαντική συμπληρωματική βοήθεια στα αυτοάνοσα σύνδρομα. >>>

Αθλητισμός

Δημιουργεί προϋποθέσεις ενός φυσικά ρυθμιζόμενου ανοσοποιητικού απέναντι στις αθλητικές καταπονήσεις. >>>

Παιδιά

Βοηθά τη φυσική τους άμυνα, σε περιόδους γενικής κόπωσης, άθλησης, εντατικής μελέτης, ιώσεων, γενικών κρυολογημάτων κλπ. >>>

Natto NKCP: Ρυθμίζοντας τη ροή του αίματος

Το Natto NKCP είναι ένα φυτικό απλό διατροφικό συμπλήρωμα από εκχύλισμα ζύμωσης τροφίμου ναττό. Απευθύνεται σε όλα τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν το κυκλοφορικό τους , χρησιμοποιώντας ένα φυσικό και αποτελεσματικό διατροφικό προϊόν. Οι άριστες αντιθρομβωτικές ιδιότητες των συστατικών του, ωφελούν όλους όσους υποφέρουν από κάποιο δυσμενές σύμπτωμα του κυκλοφορικού τους.

Αθηρωματική Πλάκα

Ουσίες από το αίμα εναποτίθεται στις εσωτερικές πλευρές των αγγείων, δυσκολεύοντας τη φυσιολογική ροή του αίματος. >>>

Ροή Αίματος & Θρόμβωση

Ιξώδες ονομάζεται η πηκτικότητα του αίματος. Όσο πιο υψηλό είναι το ιξώδες του αίματος τόσο πιο πηκτό είναι αυτό. >>>

Αίμα & Αλσχάϊμερ

Η νόσος Αλσχάϊμερ, προκύπτει κυρίως από την διαταραχή της ισορροπημένης συγκέντρωσης της πρωτεΐνης β-αμυλοειδούς στον εγκέφαλο. >>>