Ζωτικότητα & Ποιότητα Ζωής σε ήπιες & δύσκολες καταστάσεις Υγείας

Ανάγκη για ένα δυνατό & ακέραιο Ανοσοποιητικό

Γρίπη & SARS-CoVID

Σε απλά κρυολογήματα ή δύσκολες ιώσεις που επιμένουν, η ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από τα συμπτώματα και μειωμένη πιθανότητα υποτροπών. >>>

Λοιμώξεις & HPV

Σε περιπτώσεις που το σώμα προσβληθεί από ιούς σχετικής επικινδυνότητας όπως ο HPV, ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, είναι ικανό να εμποδίσει την ανάπτυξη δυσάρεστων εξελίξεων. >>>

CA & Χημειοθεραπεία

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, δίνει την ικανότητα στον οργανισμό να αυξάνει άμεσα τη φυσική του άμυνά, μειώνοντας τις όποιες πιθανές παρενέργειες της χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας. >>>

Ενδυνάμωση του Ανοσοποιητικού με φυσικό τρόπο

Ένα διατροφικό προϊόν

Ανοσορυθμιστική καλείται η διατροφή που βοηθά στην ταχύτερη επαναρύθμιση και αναδόμηση της φυσικής μας άμυνας.

Το Biobran είναι ένα απλό συμπλήρωμα διατροφής, που βοηθά το σώμα να ενεργοποιήσει πάλι το ανοσοποιητικό του, με ήπιο και φυσικό τρόπο.

Προσφέρει

– Ανοσορυθμιστική δράση.
Ενεργοποίηση NK, Τ & Β κυττάρων.

Αντιφλεγμονώδη & αντιοξειδωτική δράση, εξισορρόπηση γλυκόζης, αύξηση παγκρεατικής & ηπατικής λειτουργίας, αντιγηραντική δράση, βελτίωση της ζωτικότητας & της ποιότητας ζωής.

Πρόληψη και Προστασία

Κυτταρική Αντιγήρανση

Το Biobran/MGN-3, έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και ανοσοτροποποιητικές ιδιότητες. Σκοπός σχετικής μελέτης είναι η διερεύνηση της προστατευτικής δράσης του Biobran έναντι της νόσου Alzheimer.

Μετα-CοVID

Με βάση τα δεδομένα, η φυσιολογική δραστηριότητα των ΝΚ κυττάρων μπορεί να βελτιώσει τον έλεγχο του COVID -19 καταστέλλοντας τον ιό και αναστέλλοντας την εξέλιξη της ινωτικής πνευμονικής βλάβης σε μεταγενέστερα στάδια.

Ποιότητα Ζωής

Μελέτη εξετάζει το αποτέλεσμα της χορήγησης Biobran στην παράταση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για 205 ασθενείς με προοδευτικούς και μερικώς μεταστατικούς καρκίνους σε τελευταία στάδια III, IV, μετά από χειρουργική επέμβαση.

Η συμπληρωματική χορήγησή του Biobran παράλληλα ή όχι με τις συμβατικές θεραπείες, βελτιώνουν την κλινική εικόνα των ασθενών, παρέχοντάς τους ταχύτερη ανάρρωση, ζωτικότητα, ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Κυκλοφορούν και σε μεγάλες οικονομικές συσκευασίες.

Σχολιάστε