Ροή του Αίματος & Θρόμβωση

Ιξώδες του αίματος

Ιξώδες ονομάζεται η πηκτικότητα του αίματος. Όσο πιο υψηλό είναι το ιξώδες του αίματος τόσο πιο πηκτό είναι αυτό. Έτσι, στα σημεία που υπάρξει κάποια δυσκολία, όπως σε φλεβική στάση (μετά από καρδιακή ανεπάρκεια ή από πολύωρη ακινησία σε κάθισμα ή σε ταξίδια), η ροή του αίματος εμποδίζεται τόσο που μπορεί να φτάσει την ολοκληρωτική στασιμότητα.

Σε παθολογικές καταστάσεις όπως καρκίνους έχουμε αυξημένες πιθανότητες θρόμβωσης λόγω της πιθανής πίεσης στο αιμοφόρο αγγείο ή επέκτασης της κακοήθειας στο αγγειακό σύστημα.

Θρόμβωση και Φλεγμονή

Αύξηση του ιξώδους του αίματος ή παρουσία θρόμβων, παρουσιάζεται επίσης ως πιθανή παρενέργεια στις ακτινοθεραπείες, τις χημειοθεραπείες, σε ιώσεις ή μετά από εμβολιασμούς.

Δρώντας προληπτικά με αντιπηκτική αγωγή μειώνουμε το ιξώδες του αίματος και εμποδίζουμε τον σχηματισμό θρόμβου. Στις ήπιες περιπτώσεις ή ως μέτρο προφύλαξης, η σωματική άσκηση και η ειδική διατροφή αποτελεί το κυριότερο μέτρο αποφυγής του.

Σε περίπτωση τραυματισμού ή άλλης παθολογικής αιτίας, τα συστατικά του αίματος οδηγούν σε δημιουργία θρόμβου, ο οποίος μπορεί να παρεμποδίσει τη φυσιολογική ροή του

Θρόμβος του αίματος

. Επίσης, θρόμβος μπορεί να δημιουργηθεί από “λανθασμένη ενεργοποίηση αιμόστασης” χωρίς να υπάρχει τραυματισμός, όπου μιλάμε για δημιουργία “ανεπιθύμητου θρόμβου

Το Nattό NKCP ως απλό διατροφικό συμπλήρωμα από εκχύλισμα του τροφίμου ναττό, απευθύνεται σε όλα τα άτομα που θέλουν να ρυθμίσουν ή να ενισχύσουν για οποιοδήποτε λόγο το κυκλοφορικό τους σύστημα, χρησιμοποιώντας ένα φυσικό και αποτελεσματικό διατροφικό προϊόν.

Τα λειτουργικά συστατικά του Natto NKCP βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας της ροής του αίματος, όπου χωρίς να διαταραχθεί η αναλογία των συστατικών του, μειώνεται το ιξώδες του και η δράση συσσωμάτωσης (πήξιμο) με αποτέλεσμα να βοηθούν στη φυσιολογική ρύθμιση της ροής του.

Σχολιάστε