Οι φύλακες της Ανοσίας μας

ΝΚ κύτταρα: Οι μακρινοί μας “φύλακες”

Ο σύγχρονος πολιτισμός αναμφίβολα δημιούργησε συνθήκες ευημερίας για τον άνθρωπο. Παρ ‘όλα αυτά, ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες εξακολουθούν να απειλούν την υγεία μας καθημερινά.
Η Φύση δεν μας έχει αφήσει απροστάτευτους. Μας προίκισε με ένα υπέροχο βιολογικό μηχανισμό προστασίας και αυτοθεραπείας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα, με μόνη απαίτηση από μας να το διατηρούμε στη φυσική του κατάσταση ακέραιο και δυνατό.

Στην πρώτη γραμμή άμυνας του ανοσοποιητικού μας συστήματος βρίσκονται τα άγνωστα μέχρι πρότινος ΝΚ-κύτταρα (natural killer cells ή κύτταρα φυσικοί φονείς). Αν και η παρουσία τους στο ανθρώπινο σώμα ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα, η ύπαρξή τους χρονολογείται από την εποχή της πρώτης δημιουργίας του ανθρώπου. Η δράση τους όμως συνεχώς μειώνεται με αποτέλεσμα στο σύγχρονο άνθρωπο να εμφανίζονται σχεδόν ανενεργά με μόνη οδό ενεργοποίησής τους την κατάλληλη διατροφή, όπως τα δραστικά συστατικά του πίτουρου ρυζιού του Biobran.

Ανακαλύπτοντας τη χαμένη μας δύναμη.

Το Biobran είναι υδρολυμένο πίτουρο ρυζιού από ένζυμα μανιταριού Shitake. Βασίζεται στην παραδοσιακή διατροφή της Ιαπωνίας και προέρχεται από την υδατοδιαλυτή διαιτητική ίνα που βρίσκεται στο φλοιό του ρυζιού. Τα βασικά συστατικά του χωρίς να μεταβολιστούν από τον οργανισμό, εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και ενώνονται με τα ΝΚ-κύτταρα.

Σύμφωνα με μελέτες, τα συστατικά του Biobran μπορούν να ενεργοποιήσουν τα κύτταρα-NK έως 300%. Η διαδικασία αυτή, τείνει να επαναφέρει τα επίπεδα δράσης τους στα φυσιολογικά επίπεδα.

Είναι γεγονός ότι περισσότερες από έξι φορές στη ζωή ενός ανθρώπου, το σώμα του προσβάλλεται από τον καρκίνο, ο οποίος αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά από το ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να μην εκδηλωθεί σαν ασθένεια ποτέ. Το πρώτο καρκινικό κύτταρο, με μια ανεξήγητη μέχρι στιγμής διαδικασία, παρακάμπτει το γνωστό κυτταρικό δρόμο της ζωής και του θανάτου και αρχίζει να αναπτύσσεται ανεξέλεγκτα, ακολουθώντας ένα συνεχές αθάνατο ταξίδι επιβίωσης μέσα στο σώμα. Ένα ταξίδι χωρίς εμπόδια, παρά μόνο ένα: Το ενεργά ρυθμισμένο και δυνατό ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ενίσχυση και ρύθμιση Ανοσοποιητικού.

Το Biobran είναι ένας φυσικός απόλυτα ασφαλής ανοσορυθμιστής. Ισορροπεί τις βιολογικές παραμέτρους, αντί να τις αυξάνει σε βάρος κάποιων άλλων, γεγονός που θα δημιουργούσε παρενέργειες. Η ικανότητά του να ρυθμίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος στα φυσιολογικά επίπεδα το κάνει ιδανικό ως συμπληρωματικό βοήθημα, τόσο σε ήπιες καταστάσεις όπως απλά κρυολογήματα ή ιώσεις, όσο και σε δυσκολότερες καταστάσεις, όπως αυτοάνοσα σύνδρομα, κρυφές φλεγμονές, λοιμώξεις ή χημειοθεραπείες.

Θεραπευτικές αγωγές, όπως η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν το θάνατο των καρκινικών κυττάρων. Αρκετές φορές όμως, η δράση τους επεκτείνεται και στα υπόλοιπα φυσιολογικά κύτταρα του ασθενούς.

Έτσι, στην πράξη οι θεραπείες αυτές για όσο καιρό εφαρμόζονται καταστέλλουν την ανοσία. Ο ασθενής τότε, σε μια στιγμή που η διατήρηση της φυσικής του άμυνας είναι ζωτικής σημασίας, μένει σχετικά ακάλυπτος απέναντι σε μολυσματικούς εισβολείς ιώσεις και μολύνσεις, παρουσιάζει έντονη κόπωση και έχει γενικά «χαμηλή ποιότητα ζωής». Έχει παρατηρηθεί ότι οι ασθενείς, που έχουν εντάξει στο διαιτολόγιό τους, ειδικά διατροφικά συστατικά, όπως του Biobran, λίγες βδομάδες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία, έχουν βελτιώσει την ανοσία τους σε πιθανές μολύνσεις ή ιώσεις, νοιώθουν ευεξία και γενικά ζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Biobran: Ένας φυσικός σύμμαχος.

Το ίδιο το Biobran δεν αποτελεί θεραπεία για κάποια ιδιαίτερη ασθένεια ή ιατρική κατάσταση. Οι επιστήμονες προτείνουν όμως τη συμπληρωματική χρήση του, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν το ανοσοποιητικό ρυθμισμένο και ακέραιο. Η ρύθμιση της άμυνας του οργανισμού μας, η αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση και η βελτίωση της ποιότητας ζωής, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Κυκλοφορεί σε μορφές, ανάλογες με της συγκέντρωσης του κύριου συστατικού της.

Για μικρούς και μεγάλους BioBran 250 σε ταμπλέτες για ιώσεις, μετεγχειρητικά ή συντήρηση και στην κορυφαία μορφή του BioBran 1000 σε σκόνη, για περίπτωση που χρειαζόμαστε να βοηθήσουμε το σώμα μας να αντεπεξέλθει σε δυσκολότερες καταστάσεις, όπως χημειοθεραπείες ή λοιμώξεις.

Σχολιάστε