Πέντε καταστάσεις που βρίσκεις βοήθεια από το BioBran

1. Σε Πρόληψη ή Συντήρηση

Η κατάσταση συντήρησης αφορά όλους όσους βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση υγείας ή όλους όσους έχουν ολοκληρώσει το βασικό κύκλο της όποιας θεραπείας τους και βρίσκονται σε στάδιο ανάρρωσης (όπως σε μετεγχειρητικό στάδιο). Άτομα δηλαδή τα οποία έχουν σκοπό να βοηθήσουν τον οργανισμό τους να διατηρήσει την καλή κατάσταση υγείας στην οποία και έχουν επανέλθει ή επιθυμούν να επανέλθουν.

2. Σε Καταστάσεις Ιώσεων

Για όλους όσους αντιμετωπίζουν μιαν μικρής διάρκειας αιφνίδια προσβολή της υγείας τους, π.χ. λόγω κρυολογήματος ή λοίμωξης (μικροβιακής ή ιογενούς), όπου για μια χρονική περίοδο ολίγων ημερών, αναπτύσσουν έντονα συμπτώματα όπως υψηλός πυρετός κλπ. Στην περίπτωση αυτή, σκοπός της χορήγησης του είναι να βοηθήσουμε τον οργανισμό, να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο.

3. Σε Καταστάσεις Λοιμώξεων

Για όσους βρίσκονται σε χρόνιες καταστάσεις λοιμώξεων ιογενούς ή μη μορφής (όπως χρόνιες λοιμώξεις του αναπνευστικού, κλπ). Στην περίπτωση αυτή, σκοπός της χορήγησης είναι –παράλληλα με την όποια συμβατική αγωγή-, να βοηθήσουμε τον οργανισμό να επαναφέρει το εξασθενημένο ή απορυθμισμένο ανοσοποιητικό σύστημα στα φυσιολογικά του επίπεδα.

4. Σε Αυτοάνοσα Σύνδρομα

Στην περίπτωση αυτή, σκοπός είναι (παράλληλα με την ενδεδειγμένη συμβατική θεραπεία) να βοηθήσουμε το σώμα, να κατορθώσει σε ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα να ρυθμίσει -και έτσι να επαναφέρει- το απορυθμισμένο ανοσοποιητικό σύστημα στα φυσιολογικά του επίπεδα.

5. Σε Καταστάσεις Νεοπλασιών

Η κατάσταση αυτή αφορά όλους όσους νοσούν από οποιαδήποτε μορφή / εντόπιση νεοπλασίας (καρκίνου) και υποβάλλονται σε οποιοδήποτε σχήμα χημειοθεραπείας, ακτινοθεραπείας ή άλλης σχετικής συμβατικής ή μη θεραπείας.
Στις περιπτώσεις αυτές, ο ασθενής καλείται να βοηθηθεί ώστε να αναπλάσει το ανοσοποιητικό του σύστημα, με διάφορες υποστηρικτικές μεθόδους, κύρια των οποίων είναι η ειδική λειτουργική διατροφική αγωγή, ώστε να βελτιώσουν την ανοσία τους και να γίνουν ανθεκτικότεροι σε πιθανές μολύνσεις, νοιώθοντας ευεξία βελτιώνοντας την “ποιότητα ζωής” τους.

Σχολιάστε