Biobran:
Ο φύλακας της
ανοσίας μας

Προσφέρει:
Ανοσία, Αντοχή,
Ζωτικότητα &
Ποιότητα Ζωής

Ένα διατροφικό προϊόν

Ανοσορυθμιστική καλείται η διατροφή η οποία βοηθά στην ταχύτερη ρύθμιση και αναδόμηση της φυσικής άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού.

Το σύνολο των διατροφικών εκείνων συστατικών, που ειδικά στις δύσκολες καταστάσεις της υγείας, είναι ικανά να επαναφέρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, με φυσικό τρόπο, στα φυσιολογικά του επίπεδα.

Το Biobran προσφέρει

– Ανοσορυθμιστική δράση.
Ενεργοποίηση ΝΚ-κυττάρων.
– Ενεργοποίηση Τ & Β κυττάρων.

Πρόσθετα οφέλη:
Αντιφλεγμονώδης & αντιοξειδωτική δράση, εξισορρόπησης γλυκόζης, αύξηση παγκρεατικής & ηπατικής λειτουργίας, αντιγηραντική δράση, βελτίωση της ζωτικότητας & της ποιότητας ζωής.

Η Σύνθεση του Biobran

Είναι σύνθεση διαιτητικής ίνας πίτουρου ρυζιού, διασπασμένη με τη βοήθεια ενζύμων από το μανιτάρι Shiitake. Ένας δυνητικός διατροφικός υποκινητής της ανοσίας. Ένα σύνολο ουσιών ικανών να ρυθμίζουν και να δυναμώνουν το ανοσοποιητικό μέσω της ενεργοποίησης των ΝΚ-κύτταρων τα οποία είναι υπεύθυνα για την άμεση φυσική ανοσία.

Το Biobran είναι ένα προϊόν για όλους
όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν
το ανοσοποιητικό τους με φυσικό τρόπο

Οι απλές διαιτητικές ίνες

Τα περισσότερα συστατικά των διαιτητικών ινών είναι ανίκανα να δράσουν στο ανοσοποιητικό σύστημα, διότι το υψηλό μοριακό τους βάρος και η πολύπλοκη μοριακή δομή τους, τα καθιστούν αναγνωρίσιμα σαν ξένα σώματα προς τον οργανισμό, με αποτέλεσμα να απορρίπτονται.

Ένα Σημαντικό Συστατικό

Το κύριο συστατικό του, η αραβινοξυλάνη παράγεται διατηρώντας τα πλεονεκτήματα των διαιτητικών ινών, ενώ συγχρόνως είναι ευδιάλυτο, ευκολοχώνευτο και εύκολα απορροφήσιμο από το κυκλοφοριακό σύστημα του αίματος, απ’ όπου ξεκινά η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το πλεονέκτημα του Biobran

Το Biobran όμως περιέχει διαιτητική ίνα η οποία έχει διασπασθεί, ώστε να έχει μικρότερο μοριακό βάρος και να μπορεί εύκολα να απορροφηθεί στο γαστρεντερικό σύστημα (λεπτό έντερο) και να ενεργοποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο ρόλος του Biobran στο Ανοσοποιητικό

Ενεργά ΝΚ- κύτταρα

Το Biobran δρα στο ανοσοποιητικό. Αυξάνει τη δράση των ΝΚ κυττάρων ενεργοποιώντας τα κατά 300% μόλις σε δύο βδομάδες, ενώ την δράση των κυττάρων Τ και Β κατά 200% και 150% αντίστοιχα.

Ζωτικότητα & Ποιότητα Ζωής

Προσφέροντας αντιφλεγμονώδη & αντιοξειδωτική δράση, εξισορρόπηση γλυκόζης, αύξηση παγκρεατικής & ηπατικής λειτουργίας, αντιγηραντική δράση, βελτιώνει τη ζωτικότητα & την ποιότητα ζωής.

Φυσική Άμυνα

Χωρίς να αποτελεί ειδική θεραπεία για κάποια ασθένεια, θεωρείται πλέον ως ένα ειδικό προϊόν, που σε ήπιες αλλά και δύσκολες καταστάσεις υγείας, υποστηρίζει ένα δυνατό και ακέραιο ανοσοποιητικό.

Συνεχής Έρευνα και Μελέτη

Το Biobran, έχει αποδειχθεί ως ένας ασφαλής και αποτελεσματικός φυτικός τροποποιητής βιολογικής απόκρισης με ανοσοτροποποιητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής. Ρυθμίζει τις ανοσολογικές και φλεγμονώδεις αποκρίσεις μέσω άμεσης απορρόφησης στην κυκλοφορία του αίματος και έμμεσης ρύθμισης της μικροχλωρίδας του εντέρου. Πολυάριθμες μελέτες και κλινικές δοκιμές έχουν δείξει βελτιωμένη ποιότητα ζωής με τη χρήση του σε ασθενείς με λοιμώξεις ή καρκίνο.

– Ρυθμίζει την άμυνα του οργανισμού, σε φυσιολογικά επίπεδα και με φυσικό τρόπο.
– Μειώνει παρενέργειες συμβατικών θεραπειών
– Κάνει αποτελεσματικότερη τη συμβατική θεραπεία.
– Ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση & βελτιώνει την εξισορρόπηση της γλυκόζης.
– Βελτιώνει την παγκρεατική και ηπατική λειτουργία.
– Χαρίζει ζωτικότητα, ευεξία & υποστηρίζει μια υψηλή ποιότητα ζωής.
– Βοηθά στην παραγωγή φυσικών αντισωμάτων.

1998
Ο Δρ Ghoneum M. στη μελέτη του αυτή δείχνει ότι το Biobran ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό, αυξάνοντας την δράση των κυττάρων ΝΚ, Τ & Β ορίζοντας επίσης την απαραίτητη δοσολογία ανά κιλό σωματικού βάρους.

2014
Ο Δρ. Pérez-Martínez και οι συνεργάτες του στη μελέτη επισημαίνει ότι το Biobran αναβαθμίζει τους δείκτες ενεργοποίησης των κυττάρων NK, στιγματίζει την κυτταροτοξική δράση τους in vitro και in vivo και βοηθά την αύξησή τους.

2023
Σήμερα, μετά από σχεδόν 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας, μόνο στην “Ιατρική Βιβλιοθήκη του Αμερικάνικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας”, υπάρχουν πάνω από 120 επιστημονικές εργασίες ειδικά για το Biobran.

Μορφές & Συσκευασίες Biobran

– Τα δισκία (250mgr) είναι εύγευστα (περιέχουν μικρή ποσότητα κακάο).
– Μπορούν να μασηθούν με ευκολία (έχουν μέγεθος φιστικιού).
– Θρυμματίζονται εύκολα ανάμεσα σε 2 κουταλάκια (για χρήση σε κρέμες ή ροφήματα).
– Η σκόνη (1000mgr) είναι άγευστη & ευδιάλυτη σε λίγο υγρό (σε μισό ποτήρι είναι αρκετό).
– Μπορούν να χρησιμοποιούνται μαζί με χυμούς ή κρέμες.
– Λαμβάνονται και ανεξάρτητα, πριν ή μετά από τα γεύματα.

Ισοδύναμα: 1 φάκελος Biobran1000 = 4 δισκία Biobran250

Παραγωγός – Εμπορικά ονόματα: Το όνομα BioBran MGN-3, δεν είναι το μοναδικό με το οποίο κυκλοφορεί εμπορικά το συγκεκριμένο προϊόν. Σε μερικές χώρες, το BioBran κυκλοφορεί με το εμπορικό όνομα Lentin Plus, ImunoBran ή BiBran. Πρόκειται για το ίδιο προϊόν με διαφορετικό εμπορικό όνομα και παραγωγός του είναι η εταιρία Daiwa Pharmaceuticals Ιαπωνίας.

Σχολιάστε