Natto NKCP:
Ο βοηθός της
ροής του αίματος

Εμποδίζει την
αθηρωμάτωση και
τη δημιουργία
θρόμβου, βοηθώντας
την κυκλοφορία
του αίματος

Το Ναττό, είναι φυτικό τρόφιμο το οποίο παρασκευάζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην Ιαπωνία μέσω φυσικής ζύμωσης οσπρίων (κύρια σόγιας) και δημητριακών από τον βάκιλο bacilli subtilis natto. Η λειτουργική πρωτεΐνη του, έχει την ικανότητα να επαναφέρει το κυκλοφοριακό σύστημα σε μια υγιή κατάσταση.

Το Natto NKCP είναι φυσικό εκχύλισμα του τροφίμου ναττό. Περιέχει τις λειτουργικές του πρωτεΐνες βακιλοπεπτιδάση F και ναττοκινάση, αφήνοντας αναλλοίωτα τα γνήσια συστατικά του. Το τελικό προϊόν καθαρίζεται από τα περιττά στοιχεία, όπως τη γνωστή ιδιάζουσα οσμή του φυσικού τροφίμου ναττό.

Το ίδιο το Natto NKCPδεν αποτελεί θεραπεία για κάποια συγκεκριμένη ασθένεια. Είναι ένα απλό διατροφικό συμπλήρωμα που βελτιώνει τη ροή και την κυκλοφορία του αίματος. Απομακρύνει την πιθανότητα θρόμβωσης, μειώνει την τάση εναπόθεσης αθηρωματικής πλάκας και βοηθά στην σταδιακή φυσική ελάττωση της.

Ναττοκινάση

Η βοήθεια από το Ναττό, προσφέρεται πρώτα από τα ποσοστά πυραζίνης που βελτιώνει τη ροή του αίματος, και κατόπιν από την πρωτεΐνη νατοκινάση η οποία μειώνει το ιξώδες χωρίς να αλλοιώνει τη σύνθεσή του.

Θρόμβος

Ο σχηματισμός ενός θρόμβου αίματος μέσα σε ένα αγγείο, εμποδίζει τη ροή του. Η θρόμβωση προκαλείται από την πηκτικότητα του αίματος, την ποιότητα του αγγειακού τοιχώματος ή τη φύση της ροής του αίματος.

Βακιλοπεπτιδάση F

Το πλεονέκτημα της παράλληλης παρουσίας Ναττοκινάσης και Βακιλοπεπτιδάσης F, προσφέρει μείωση του ιξώδους του αίματος, και βοήθεια στην ελάττωση της δημιουργίας αθηρωματικής πλάκας στο κυκλοφορικό.

Το Natto NKCP είναι ένα προϊόν για όλους
όσους θέλουν να ρυθμίσουν
το κυκλοφορικό τους με φυσικό τρόπο

Υγεία της καρδιάς

Μελέτες δείχνουν ότι η Ναττοκινάση διαλύει τους θρόμβους αίματος βοηθώντας στη διατήρηση της καλής δομής των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνει τη ροή του αίματος και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Βοηθά επίσης στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, στην καρδιά που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή.

Παράλληλα έχει βρεθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πονοκεφάλων.

Υγεία των κόλπων

Η χρόνια ιγμορίτιδα είναι μια συνεχιζόμενη φλεγμονή που μπορεί να προκληθεί από αλλεργίες, βακτήρια, μυκητιασικές λοιμώξεις ή άσθμα.

Η έρευνα δείχνει ότι η Ναττοκινάση μπορεί να συρρικνώσει τους ρινικούς πολύποδες που προκαλούν απόφραξη και τη λεπτή βλέννα, βελτιώνοντας τη ροή του αέρα. Μελετάται επίσης ως βοήθημα εναντίον των συμπτωμάτων αναπνευστικών παθήσεων όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και η βρογχίτιδα.

Υγεία του εντέρου

Η Ναττοκινάση μπορεί να προάγει μια καλή ισορροπία βακτηρίων στο έντερο, γνωστό και ως μικροβίωμα. Η κακή υγεία του εντέρου μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών, όπως ο διαβήτης, η παχυσαρκία, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, ο καρκίνος και οι καρδιακές παθήσεις.

Οι προβιοτικές ιδιότητες της Ναττοκινάσης μπορεί επίσης να ενισχύσουν το μεταβολισμό και να μειώσουν το σωματικό λίπος, ρυθμίζοντας και ενδεχομένως αποτρέποντας μεταβολικές διαταραχές όπως η παχυσαρκία και ο διαβήτης.

Θρόμβωση & Ροή Αίματος. Βοήθησε το Σώμα σου

Μειωμένη Αθηρωμάτωση

Ουσίες από το αίμα που κυκλοφορούν στο αίμα από διάφορες παθολογικές αιτίες, αρχίζουν σταδιακά να εναποτίθεται στις εσωτερικές πλευρές των αγγείων, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η ροή του. Το στρώμα που σχηματίζεται εκεί ονομάζεται αθηρωματική πλάκα και εμποδίζει τη φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος.

Μια φυσική διαδικασία

Στην αντιθρομβωτική διαδικασία είναι σημαντική η διάσπαση της ουσίας του αίματος που ονομάζεται φιμπρίνη. Η διάσπαση αυτή επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του ενζύμου πλασμίνη. Το Ναττό συμμετέχει στην ενεργοποίηση του ενζύμου πλασμίνη, σε μια πολύπλοκη διαδικασία που ονομάζεται Ινωδογονόλυση.

Πολλαπλή Βοήθεια

Το Natto NKCP θεωρείται ως ένα ειδικό διατροφικό προϊόν, το οποίο υποστηρίζει την ελεύθερη ροή αίματος. Βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης και κατά τη δυσεντερία, στο ανοσοποιητικό εναντίων των προμεταστατικών καρκίνων και σε ασθένειες τύπου αμυλοειδούς όπως το Αλσχάιμερ, βοηθώντας τη μνήμη.

Πρόσθετες Ιδιότητες

Το Natto NKCP είναι απαλλαγμένο από την πλεονάζουσα βιταμίνη Κ2 του φυσικού ναττό. Οι πλεονάζουσες ποσότητες βιταμίνης Κ2 που βρίσκονται στο φυσικό τρόφιμο, επιδρούν στην ειδική φαρμακευτική αγωγή (όπως στο warfarin) αλλάζοντας πιθανά τα αποτελέσματα των φαρμάκων.

Προϊόν Ιαπωνίας

Παράγεται και συσκευάζεται για περισσότερο από 25 χρόνια από τη φαρμακευτική εταιρία Daiwa Pharmaceuticals Ιαπωνίας ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα πρωτόκολλα ποιότητας φαρμάκων και τροφίμων. Στην Ελλάδα είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.

Προφυλάξεις

Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες στη συνιστώμενη δοσολογία. Παρόλα αυτά συνίσταται η σύμφωνη γνώμη του γιατρού αν υπάρχει παράλληλη λήψη του με αντιθρομβωτικά φάρμακα, σε περιόδους εγκυμοσύνης και γαλουχίας, καθώς επίσης σε καταστάσεις όπως αιμορροφιλία, έλκη, ενδοκρανιακή αιμορραγία ή σχετικές παθήσεις.

Συσκευασία, Δοσολογία και Λήψη

Το Natto NKCP, είναι για όλους. Τα λειτουργικά του πλεονεκτήματα στη βελτίωση της ροής του αίματος μπορούν να βρίσκουν εφαρμογή σε άτομα που έχουν καθ’ οιανδήποτε τρόπο, προβλήματα με το κυκλοφοριακό αιματολογικό τους σύστημα. Κυκλοφορεί σε δισκία των 125 mgr σε συσκευασίες των 60 ή 180 δισκίων

Δοσολογία:  2 δισκία την ημέρα μετά το φαγητό. Ο λόγος είναι ότι η απορρόφησή του από τον οργανισμό είναι πιο αποτελεσματική με γεμάτο στομάχι, καθώς η δράση του μειώνεται σε pH κάτω του 5. (Υπολογισμός δόσης σε σωματικό βάρος~70 κιλά).

Σχολιάστε