Biobran /MGN-3

Σύμπλεγμα Αραβινοξυλάνης
Πίτουρου Ρυζιού

Συχνές ερωτήσεις
σχετικά με το τι είναι

Το άγχος και η πίεση έχουν γίνει σταθεροί σύντροφοι της καθημερινότητάς μας. Η ενέργειά μας μειώνεται καθώς η συνεχής πίεση αποδυναμώνει την πολύτιμη προστατευτική της λειτουργία, που αδυνατεί να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά.

Το BioBran® MGN-3 περιέχει πολύτιμους, σύνθετους υδατάνθρακες από τις φυτικές ίνες του πίτουρου ρυζιού. Η συνήθης μορφή φυτικών ινών είναι σε μεγάλο βαθμό δύσπεπτη, που τα οφέλη της μένουν σχεδόν αχρησιμοποίητα εάν αυτές απλώς περάσουν από το σώμα και αποβληθούν.

Το BioBran® MGN-3, έχει αναπτυχθεί με τη βοήθεια ειδικών ενζύμων από το μανιτάρι shiitake, μέθοδο με την οποία το σώμα μπορεί να απορροφήσει τα συστατικά τους μέσω του λεπτού εντέρου.
Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Τρόπος Παραγωγής


Το BioBran® παράγεται από την ημικυτταρίνη Β. Μια υδατοδιαλυτή διαιτητική ίνα, που αποτελεί περίπου το 5% του πίτουρου του ρυζιού.

Αποικοδομώντας το μικκύλιο του μανιταριού Shiitake λαμβάνεται ένα σύμπλεγμα ενζύμων (υδατανθρακάσης) που υδρολύουν την ημικυτταρίνη Β του πίτουρου ρυζιού. Η διαιτητική ίνα που λαμβάνεται, περιέχει ως κύριο συστατικό την αραβινοξυλάνη, αποτελούμενη από μόρια ξυλόζης και αραβινόζης, ενώ συγκριτικά με άλλες διαιτητικές ίνες έχει μικρότερο μοριακό βάρος.

Σημαντικό πλεονέκτημα

Ο λόγος που η συγκεκριμένη Αραβινοξυλάνη από το πίτουρο ρυζιού του Biobran, έχει διασπασθεί έτσι ώστε να έχει μικρότερο μοριακό βάρος από τις κοινές διαιτητικές ίνες, είναι για να μπορεί να διαπεράσει τα τοιχώματα του εντέρου και να απορροφηθεί πλήρως στο γαστρεντερικό σύστημα (λεπτό έντερο) αξιοποιούμενη καλύτερα από τον οργανισμό μας.

Ως διατροφική αξία, αποτελεί ένα εξαιρετικό φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα, για καταστάσεις διατήρησης μιας ικανοποιητικής ανταπόκρισης του οργανισμού.

Τι είναι: Το Biobran /MGN-3, είναι υδρολυμένο Σύμπλεγμα Αραβινοξυλάνης Πίτουρου Ρυζιού, διασπασμένου από ένζυμα μανιταριού Siitake.

Προϊόν διαιτητικής ίνας: Η Αραβινοξυλάνη του πίτουρου ρυζιού (ARBC) απορροφάται στο γαστρεντερικό σύστημα και αφομοιώνεται προσφέροντας τα οφέλη της τον οργανισμό.

Είναι εύκολο στην λήψη: Ευχάριστο στη γεύση λαμβάνεται από το στόμα. Είναι διαθέσιμο σε δισκία εύκολα στην κατάποση /μάσηση και σε εύκολα διαλυτή σκόνη. Είναι εύκολο στη λήψη, τόσο που η σκόνη μπορεί να χορηγηθεί κατευθείαν στο στόμα.

Είναι Μη αμφιλεγόμενο: Χωρίς κάποια αμφιβολία για τη λήψη του., μπορεί να λαμβάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχει Μηδενική Τοξικότητα: Το Biobran MGN-3 έχει δείξει ότι είναι εντελώς μη τοξικό (LD50>36gr/Kg), ακόμη και στις υψηλές δόσεις, αποτελώντας ένα ασφαλές διατροφικό συμπλήρωμα και για παιδιά.

Υποστηρίζεται με επιστημονική έρευνα: Έχει (και συνεχίζει) εστιάσει στις επιστημονικές και κλινικές μελέτες που γίνονται σε Ιαπωνία, ΗΠΑ, και Ευρώπη, οι περισσότερες από τις οποίες είναι δημοσιευμένες στον έγκριτο επιστημονικό τύπο. Με χρόνο ανάπτυξης πριν το 1990, έχει χορηγηθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο δίνοντας ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Είναι Φυσικό και ‘Μη Γενετικά Τροποποιημένο’: Το Biobran είναι φυσικό τρόφιμο φτιαγμένο από πίτουρο ρυζιού και ένζυμα από το μανιτάρι Shiitake. Δεν είναι φάρμακο, ούτε συνθετικά χημική ή γενετικά τροποποιημένη ουσία.

Δρα άμεσα: Τα αποτελέσματα του στον οργανισμό φαίνονται μόλις στις δυο πρώτες βδομάδες και αρκούν μόλις μερικές βδομάδες ακόμη για να φτάσει στο 90% του μεγίστου αποτελέσματός του.

Δεν έχει περιορισμούς: Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο από τη δεκαετία του 80, το έχουν λάβει για όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς ποτέ κάποιο πρόβλημα, περιορισμό ή αντένδειξη. Να μην λαμβάνεται σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Έχει υψηλή ποιότητα παραγωγής: Παράγεται υπό αυστηρές προδιαγραφές από τη Daiwa Pharmaceuticals Ιαπωνίας, προσαρμοσμένο τόσο στις απαιτήσεις του Ιαπωνικού Υπουργείου Υγείας όσο και των Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών προδιαγραφών τροφίμων.

Ασφαλές και σε Παιδιά

Η παραγωγή του Biobran γίνεται από πιστοποιημένη φαρμακευτική εταιρία και συσκευάζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Έχει ληφθεί με επιτυχία και ασφάλεια από παιδιά όλων των ηλικιών.

Ισοδύναμα

Ένας (1) φάκελος Biobran1000 σε σκόνη ισοδυναμεί με τέσσερις (4) ταμπλέτες Biobran 250. Η αποτελεσματικότητά τους είναι ακριβώς ισοδύναμη και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά από τον καθένα και οι δύο μορφές.

Εμπορικά ονόματα

Το BioBran MGN-3, σε κάποιες χώρες κυκλοφορεί με το εμπορικό όνομα Lentin Plus, ImunoBran ή BiBran. Πρόκειται για το ίδιο προϊόν με διαφορετικό εμπορικό όνομα. Η ποιοτική και ποσοτική σύνθεση τους είναι ακριβώς ίδια.

Το Biobran MGN-3
βασισμένο στην παραδοσιακή Ιαπωνική διατροφή και δημιουργημένο από ομάδα ανοσολόγων, ξεχωρίζει ως ένα συναρπαστικό παράδειγμα του πώς η επιστημονική καινοτομία μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη των φυσικών ουσιών.

Καθώς η έρευνα συνεχίζει να εκτυλίσσεται, αυτή η ανακάλυψη στην υποστήριξη ενός υγιούς σώματος, έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη φροντίδα, στην περίθαλψη και στη διαχείριση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Σχολιάστε