Biobran /MGN-3

Σύμπλεγμα Αραβινοξυλάνης
Πίτουρου Ρυζιού

Συμπλήρωμα
διατροφής

Το άγχος και η πίεση έχουν γίνει σταθεροί σύντροφοι της καθημερινότητάς μας. Η ενέργειά μας μειώνεται καθώς η συνεχής πίεση αποδυναμώνει την πολύτιμη προστατευτική της λειτουργία, που αδυνατεί να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά.

Το BioBran® MGN-3 περιέχει πολύτιμους, σύνθετους υδατάνθρακες από τις φυτικές ίνες του πίτουρου ρυζιού. Η συνήθης μορφή φυτικών ινών είναι σε μεγάλο βαθμό δύσπεπτη, που τα οφέλη της μένουν σχεδόν αχρησιμοποίητα εάν αυτές απλώς περάσουν από το σώμα και αποβληθούν.

Το BioBran® MGN-3, έχει αναπτυχθεί με τη βοήθεια ειδικών ενζύμων από το μανιτάρι shiitake, μέθοδο με την οποία το σώμα μπορεί να απορροφήσει τα συστατικά τους μέσω του λεπτού εντέρου.
Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Τρόπος Παραγωγής

Το BioBran® παράγεται από την ημικυτταρίνη Β. Μια υδατοδιαλυτή διαιτητική ίνα, η οποία αποτελεί περίπου το 5% του πίτουρου του ρυζιού. Αποικοδομώντας το μικκύλιο του μανιταριού Shiitake λαμβάνουμε ένα σύμπλεγμα ενζύμων (υδατανθρακάσης) τα οποία θα υδρολύσουν το μόριο της αραβινοξυλάνης που βρίσκεται στην ημικυτταρίνη Β του πίτουρου ρυζιού.

Η διαιτητική ίνα που λαμβάνουμε, περιέχει ως κύριο συστατικό αραβινοξυλάνη αποτελούμενη από ξυλόζη και αραβινόζη και συγκριτικά με άλλες διαιτητικές ίνες έχει μικρότερο μοριακό βάρος.

Τρόπος Απορρόφησης

Ο λόγος που η Αραβινοξυλάνη του BioBran® αποκτά μικρότερο μοριακό βάρος, είναι για να μπορεί να αποροφηθεί αδιάσπαστη μέσω των τοιχωμάτων του εντέρου, και να αξιοποιείται καλύτερα από τον οργανισμό.

Εξερευνώντας την επιστήμη πίσω από το Biobran, την προέλευσή του και τα πολλά υποσχόμενα οφέλη ανακαλύπτουμε ένα συναρπαστικό θέμα μελέτης και συζήτησης. Στο δυναμικό πεδίο της υγείας και της ευεξίας, οι καινοτομίες στην επιστήμη και την ιατρική ανοίγουν συνεχώς το δρόμο σε καινοτόμες λύσεις παλαιών προκλήσεων.

Τι είναι: Το Biobran /MGN-3, είναι υδρολυμένο Σύμπλεγμα Αραβινοξυλάνης Πίτουρου Ρυζιού, διασπασμένου από ένζυμα μανιταριού Siitake.

Προϊόν διαιτητικής ίνας: Η Αραβινοξυλάνη του πίτουρου ρυζιού (ARBC) απορροφάται στο γαστρεντερικό σύστημα και αφομοιώνεται προσφέροντας τα οφέλη της τον οργανισμό.

Είναι εύκολο στην λήψη: Ευχάριστο στη γεύση λαμβάνεται από το στόμα. Είναι διαθέσιμο σε δισκία εύκολα στην κατάποση /μάσηση και σε εύκολα διαλυτή σκόνη. Είναι εύκολο στη λήψη, τόσο που η σκόνη μπορεί να χορηγηθεί κατευθείαν στο στόμα.

Είναι Μη αμφιλεγόμενο: Χωρίς κάποια αμφιβολία για τη λήψη του., μπορεί να λαμβάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχει Μηδενική Τοξικότητα: Το Biobran MGN-3 έχει δείξει ότι είναι εντελώς μη τοξικό (LD50>36gr/Kg), ακόμη και στις υψηλές δόσεις, αποτελώντας ένα ασφαλές διατροφικό συμπλήρωμα και για παιδιά.

Υποστηρίζεται με επιστημονική έρευνα: Έχει (και συνεχίζει) εστιάσει στις επιστημονικές και κλινικές μελέτες που γίνονται σε Ιαπωνία, ΗΠΑ, και Ευρώπη, οι περισσότερες από τις οποίες είναι δημοσιευμένες στον έγκριτο επιστημονικό τύπο. Με χρόνο ανάπτυξης πριν το 1990, έχει χορηγηθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο δίνοντας ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Είναι Φυσικό και ‘Μη Γενετικά Τροποποιημένο’: Το Biobran είναι φυσικό τρόφιμο φτιαγμένο από πίτουρο ρυζιού και ένζυμα από το μανιτάρι Shiitake. Δεν είναι φάρμακο, ούτε συνθετικά χημική ή γενετικά τροποποιημένη ουσία.

Δρα άμεσα: Τα αποτελέσματα του στον οργανισμό φαίνονται μόλις στις δυο πρώτες βδομάδες και αρκούν μόλις μερικές βδομάδες ακόμη για να φτάσει στο 90% του μεγίστου αποτελέσματός του.

Δεν έχει περιορισμούς: Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο από τη δεκαετία του 80, το έχουν λάβει για όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς ποτέ κάποιο πρόβλημα, περιορισμό ή αντένδειξη. Να μην λαμβάνεται σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Έχει υψηλή ποιότητα παραγωγής: Παράγεται υπό αυστηρές προδιαγραφές από τη Daiwa Pharmaceuticals Ιαπωνίας, προσαρμοσμένο τόσο στις απαιτήσεις του Ιαπωνικού Υπουργείου Υγείας όσο και των Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών προδιαγραφών τροφίμων.

Δοσολογία Biobran 250

Συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία::
– Ως συμπλήρωμα διατροφής, λήψη δύο έως τεσσάρων (2-4) ταμπλετών την ημέρα μετά το φαγητό.
– Για επιπλέον διατροφική συμπλήρωση, λήψη τεσσάρων (4) ταμπλετών, τρείς (3) φορές την ημέρα μετά το φαγητό, για συνολική διάρκεια δύο (2) μηνών. Κατόπιν μείωση σε τέσσερις (4) ταμπλέτες την ημέρα.
Προειδοποιήσεις: Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δοσολογίας.

Τρόπος λήψης: Το Biobran 250, είναι για όλους. Είναι εύκολο να το μασήσουμε ή να το καταπιούμε με λίγο νερό, χυμό φρούτου ή γάλα (περιέχει λίγο κακάο προσδίδοντας ευχάριστη γεύση στα παιδιά).

Δοσολογία Biobran 1000

Συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία:
– Ως συμπλήρωμα διατροφής, λήψη ενός (1) φακελίσκου Biobran 1000 διαλύοντας το περιεχόμενό του σε λίγο νερό, μετά το φαγητό.
– Για επιπλέον διατροφική συμπλήρωση, λήψη ενός (1) φακελίσκου Biobran 1000 τρεις (3) φορές την ημέρα μετά το φαγητό, για συνολική διάρκεια δύο (2) μηνών. Κατόπιν μείωση σε ένα (1) φακελίσκο την ημέρα.
Προειδοποιήσεις: Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δοσολογίας.

Τρόπος λήψης: Το τελικό προϊόν είναι σκόνη ευδιάλυτη σε οποιοδήποτε υγρό, όπως νερό, χυμός φρούτου, γάλα ή απ’ ευθείας στο στόμα.

Προϊόντα Daiwa Pharmaceuticals Ιαπωνίας