Δοσολογίες και τρόπος λήψης της Αραβινοξυλάνης Πίτουρου Ρυζιού του Biobran

Biobran 250 σε ταμπλέτες

Μελέτες έχουν δείξει ότι για την αξιοποίηση των ενεργών του συστατικών, σε ένα ενήλικο άτομο σωματικού βάρους περίπου 70 κιλών, ένα ελάχιστο ποσό 500 -1000mgr Biobran (2 -4 ταμπλέτες των 250 mgr) την ημέρα, για ένα ελάχιστο διάστημα 2-3 μηνών συνεχούς λήψης.
Σε ειδικές περιπτώσεις, η δοσολογία αυξάνεται ανάλογα.

Biobran 1000 σκόνη σε φακελάκια

Biobran 1000: 1-3 φακελάκια την ημέρα για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο. Αν χρειαστεί η δοσολογία μπορεί να τροποποιηθεί σε 5 φακελάκια την ημέρα 5 ημέρες τη βδομάδα (5×5) για ανάλογο διάστημα.

Το Biobran /MGN-3 έχει μηδενική τοξικότητα (DL50> 36gr/Kg) για πιθανή ανησυχία υπερδοσολογίας, όπως επίσης δεν κατηγορήθηκε ποτέ για υποανταπόκριση ή απαραίτητη σταδιακή μείωση μετά από μια διάρκεια χρόνου χορήγησης.

Διάρκεια λήψης

Γενικά όσοι λαμβάνουν 1-3 φακελάκια του Biobran 1000 ή 4-12 ταμπλέτες του Biobran 250 αντίστοιχα την ημέρα, θα επιτύχουν την βέλτιστη αξιοποίησή του περίπου σε 2 μήνες.

Αν σταματήσουμε τη λήψη οποιαδήποτε στιγμή πριν το τέλος των 2 -3 μηνών, τότε μέσα σε διάστημα 1 μηνός, εφ’ όσον παραμένουν οι παράγοντες που προκάλεσαν πιθανή ατονία (ταξίδι, κάποια ασθένεια, αλλαγή διατροφής, άγχος, έκθεση σε τοξικούς παράγοντες κλπ), η επίδρασή του σταδιακά θα μειωθεί.

Τρόπος λήψης

Το Biobran λαμβάνεται ανεξάρτητα, πριν ή μετά από τα γεύματα.
Η σκόνη (1000mgr) είναι άγευστη & ευδιάλυτη σε λίγο υγρό (σε μισό ποτήρι είναι αρκετό) ενώ μπορεί να χρησιμοποιείται διαλυμένη σε χυμούς ή κρέμες.
Τα δισκία (250mgr) είναι εύγευστα (περιέχουν μικρή ποσότητα κακάο). Μπορούμε να τα μασήσουμε με ευκολία (μέγεθος φιστικιού) ή να τα καταπιούμε με λίγο νερό, ενώ θρυμματίζονται εύκολα ανάμεσα σε 2 κουταλάκια (για χρήση μέσα σε κρέμες ή ροφήματα).
Όταν έχει χορηγηθεί για κάποια ιδιαίτερη κατάσταση και αυτή έχει εξαλειφθεί, η λήψη του μπορεί να μειωθεί σε χαμηλότερη δόση.

Προφυλάξεις

Το Biobran κυκλοφορεί παγκόσμια για περισσότερο από 25 χρόνια με ασφάλεια (είναι ένα προϊόν με μηδενική τοξικότητα) και χωρίς αντενδείξεις ή παρενέργειες. Επίσης δεν κατηγορήθηκε ποτέ για υποανταπόκριση ή απαραίτητη σταδιακή μείωση μετά από μια διάρκεια χρόνου χορήγησης και έτσι μπορεί να λαμβάνεται απεριόριστα.
Έγκυες γυναίκες έχουν λάβει Biobran χωρίς προβλήματα. Εντούτοις, όπως με κάθε άλλο προϊόν, άσχετα με το πόσο ασφαλές είναι και μέχρις ότου ειδικές εξετάσεις και μελέτες να γίνουν για τις έγκυες γυναίκες, συνιστούμε την αποφυγή χορήγησής του σε αυτή την πληθυσμιακή ομάδα. Προσοχή σε περιπτώσεις μεταμοσχεύσεων.

Το Biobran MGN-3
ξεχωρίζει ως ένα συναρπαστικό παράδειγμα του πώς η επιστημονική καινοτομία μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη των φυσικών ενώσεων για να υποστηρίξει και να ενισχύσει τον ανθρώπινο οργανισμό.

Καθώς η έρευνα συνεχίζει να εκτυλίσσεται, αυτή η ανακάλυψη στην υποστήριξη ενός υγιούς σώματος, έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη φροντίδα, στην περίθαλψη και στη διαχείριση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Σχολιάστε