Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το τι είναι η Αραβινοξυλάνη Πίτουρου Ρυζιού του Biobran

Το άγχος και η πίεση έχουν γίνει σταθεροί σύντροφοι της καθημερινότητάς μας. Η ενέργειά μας μειώνεται γιατί η συνεχής πίεση αποδυναμώνει την πολύτιμη προστατευτική της λειτουργία και τα παθογόνα στοιχεία αδυνατούν να εξουδετερωθούν επαρκώς από τη φυσική μας άμυνα. Οι φυτικές διαιτητικές ίνες μπορούν να βοηθήσουν διεγείροντας την εντερική δραστηριότητα και προάγοντας την ενέργεια του οργανισμού.

Το BioBran® MGN-3 περιέχει πολύτιμους, σύνθετους υδατάνθρακες από τις φυτικές ίνες του πίτουρου ρυζιού, οι οποίοι μπορούν να υποστηρίξουν δυναμικά τον οργανισμό μας. Δυστυχώς, η συνήθης μορφή φυτικών ινών είναι σε μεγάλο βαθμό δύσπεπτη, επομένως τα οφέλη της στη φυσική άμυνα μένουν σχεδόν αχρησιμοποίητα εάν αυτές απλώς περάσουν από το σώμα και αποβληθούν.

Ωστόσο, όταν αυτά διασπαστούν σε πολύ μικρότερα, γνωστά ως ενώσεις αραβινοξυλάνης, όχι μόνο αυξάνονται τα ευεργετικά τους αποτελέσματα, αλλά έχουν και άμεση επίπτωση στον οργανισμό. Στο BioBran® MGN-3, έχει αναπτυχθεί μια αποτελεσματική μέθοδο με την οποία το σώμα μπορεί να απορροφήσει τα συστατικά τους μέσω του λεπτού εντέρου με τη βοήθεια ειδικών ενζύμων από το μανιτάρι shiitake.

Τρόπος Παραγωγής

Το BioBran® παράγεται από την ημικυτταρίνη Β. Μια υδατοδιαλυτή διαιτητική ίνα, που αποτελεί περίπου το 5% του πίτουρου του ρυζιού.

Αποικοδομώντας το μικκύλιο του μανιταριού Shiitake λαμβάνουμε ένα σύμπλεγμα ενζύμων (υδατανθρακάσης) που υδρολύουν την ημικυτταρίνη Β του πίτουρου ρυζιού. Η διαιτητική ίνα που λαμβάνεται, περιέχει ως κύριο συστατικό την αραβινοξυλάνη, αποτελούμενη από μόρια ξυλόζης και αραβινόζης, ενώ συγκριτικά με άλλες διαιτητικές ίνες έχει μικρότερο μοριακό βάρος.

Σημαντικό πλεονέκτημα

Ο λόγος που η συγκεκριμένη Αραβινοξυλάνη από πίτουρο ρυζιού του Biobran, έχει διασπασθεί έτσι ώστε να έχει μικρότερο μοριακό βάρος από τις κοινές διαιτητικές ίνες, είναι για να μπορεί να διαπεράσει τα τοιχώματα του εντέρου και να απορροφηθεί πλήρως στο γαστρεντερικό σύστημα (λεπτό έντερο) αξιοποιούμενη καλύτερα από τον οργανισμό μας.

Ως διατροφική αξία, αποτελεί ένα εξαιρετικό φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα, για καταστάσεις διατήρησης μιας ικανοποιητικής ανταπόκρισης του οργανισμού.

Τι είναι: Το Biobran /MGN-3, είναι υδρολυμένο Σύμπλεγμα Αραβινοξυλάνης Πίτουρου Ρυζιού, διασπασμένου από ένζυμα μανιταριού Siitake.

Προϊόν διαιτητικής ίνας: Σε αντίθεση με τις απλές διαιτητικές ίνες οι οποίες είναι αρκετά δύσκολο να διασπαστούν από το σώμα, η Αραβινοξυλάνη του πίτουρου ρυζιού (ARBC) έχει διασπασθεί σε μικρότερο μοριακό βάρος, ώστε να μπορεί να απορροφηθεί στο γαστρεντερικό σύστημα και να προσφέρει τα οφέλη της τον οργανισμό.

Είναι εύκολα αποροφήσιμο: Το Biobran MGN-3 λαμβάνεται από το στόμα και αφομοιώνεται από τον οργανισμό μέσα από φυσικές διαδικασίες απορρόφησης στο λεπτό έντερο.

Είναι εύκολο στην λήψη: Ευχάριστο στη γεύση από το στόμα λαμβανόμενο διατροφικό προϊόν, είναι διαθέσιμο σε δισκία εύκολα στην κατάποση /μάσηση και σε εύκολα διαλυτή σκόνη. Είναι εύκολο στη λήψη, τόσο που μπορεί ακόμη να χορηγηθεί η σκόνη από το συσκευασμένο φακελάκι κατευθείαν στο στόμα.

Είναι Μη αμφιλεγόμενο: Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ή υπόνοια για τη λήψη του. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να λαμβάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχει Μηδενική Τοξικότητα: Το Biobran MGN-3 έχει δείξει ότι είναι εντελώς μη τοξικό (LD50>36gr/Kg), ακόμη και σε εξαιρετικά υψηλές δόσεις. Ακόμη είναι ασφαλές για παιδιά (εδώ οι χορηγούμενες δόσεις είναι ανάλογες του σωματικού βάρους).

Υποστηρίζεται με επιστημονική έρευνα: Το Biobran MGN-3 έχει (και συνεχίζει) εστιάσει στις επιστημονικές και κλινικές μελέτες που γίνονται σε Ιαπωνία, ΗΠΑ, και Ευρώπη. Οι περισσότερες από τις μελέτες αυτές είναι δημοσιευμένες στον έγκριτο επιστημονικό τύπο.

Είναι Φυσικό και ‘Μη Γενετικά Τροποποιημένο’: Το Biobran είναι φυσικό τρόφιμο φτιαγμένο από πίτουρο ρυζιού και ένζυμα από το μανιτάρι Shiitake. Δεν είναι φάρμακο, ούτε συνθετικά χημική ή γενετικά τροποποιημένη ουσία.

Δρα άμεσα: Τα αποτελέσματα του στον οργανισμό φαίνονται μόλις στις δυο πρώτες βδομάδες και αρκούν μόλις μερικές βδομάδες ακόμη για να φτάσει στο 90% του μεγίστου αποτελέσματός του.

Δεν έχει περιορισμούς: Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο από τη δεκαετία του 80, το έχουν λάβει για όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς ποτέ κάποιο πρόβλημα. Δεν υπάρχει περιορισμός ή αντένδειξη. Να μην λαμβάνεται παράλληλα με ανοσοκατασταλτικά (πχ. σε περιπτώσεις μεταμοσχεύσεων).

Έχει υψηλή ποιότητα παραγωγής: Παράγεται κάτω από τις αυστηρές προδιαγραφές της φαρμακευτικής Daiwa Pharmaceuticals Ιαπωνίας. Είναι προσαρμοσμένο τόσο στις αυστηρές απαιτήσεις του Ιαπωνικού Υπουργείου Υγείας όσο και σε όλες τις Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές προδιαγραφές τροφίμων.

Έχει αποδεδειγμένα & καταγραμμένα στοιχεία: Καθώς το Biobran MGN-3 αναπτύχθηκε πριν το 1990, έχει χορηγηθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα δίνοντας ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ασφαλές και σε Παιδιά

Η παραγωγή του Biobran γίνεται από πιστοποιημένη φαρμακευτική εταιρία και συσκευάζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Έχει ληφθεί με επιτυχία και ασφάλεια από παιδιά όλων των ηλικιών.

Ισοδύναμα

Ένας (1) φάκελος Biobran1000 σε σκόνη ισοδυναμεί με τέσσερις (4) ταμπλέτες Biobran 250. Η αποτελεσματικότητά τους είναι ακριβώς ισοδύναμη και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά από τον καθένα και οι δύο μορφές.

Εμπορικά ονόματα

Το BioBran MGN-3, σε κάποιες χώρες κυκλοφορεί με το εμπορικό όνομα Lentin Plus, ImunoBran ή BiBran. Πρόκειται για το ίδιο προϊόν με διαφορετικό εμπορικό όνομα. Η ποιοτική και ποσοτική σύνθεση τους είναι ακριβώς ίδια.

Το Biobran MGN-3
βασισμένο στην παραδοσιακή Ιαπωνική διατροφή και δημιουργημένο από ομάδα ανοσολόγων, ξεχωρίζει ως ένα συναρπαστικό παράδειγμα του πώς η επιστημονική καινοτομία μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη των φυσικών ουσιών για να υποστηρίξει και να ενισχύσει τον ανθρώπινο οργανισμό.

Καθώς η έρευνα συνεχίζει να εκτυλίσσεται, αυτή η ανακάλυψη στην υποστήριξη ενός υγιούς σώματος, έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη φροντίδα, στην περίθαλψη και στη διαχείριση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Σχολιάστε