Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το τι είναι η Αραβινοξυλάνη Πίτουρου Ρυζιού του Biobran

Τι είναι: Το Biobran /MGN-3, είναι υδρολυμένο Σύμπλεγμα Αραβινοξυλάνης Πίτουρου Ρυζιού, διασπασμένου από ένζυμα μανιταριού Siitake.

Προϊόν διαιτητικής ίνας: Σε αντίθεση με τις απλές διαιτητικές ίνες οι οποίες είναι αρκετά δύσκολο να διασπαστούν από το σώμα, η Αραβινοξυλάνη του πίτουρου ρυζιού (ARBC) έχει διασπασθεί σε μικρότερο μοριακό βάρος, ώστε να μπορεί να απορροφηθεί στο γαστρεντερικό σύστημα και να προσφέρει τα οφέλη της τον οργανισμό.

Είναι εύκολα αποροφήσιμο: Το Biobran MGN-3 λαμβάνεται από το στόμα και αφομοιώνεται από τον οργανισμό μέσα από φυσικές διαδικασίες απορρόφησης στο λεπτό έντερο.

Είναι εύκολο στην λήψη: Ευχάριστο στη γεύση από το στόμα λαμβανόμενο διατροφικό προϊόν, είναι διαθέσιμο σε δισκία εύκολα στην κατάποση /μάσηση και σε εύκολα διαλυτή σκόνη. Είναι εύκολο στη λήψη, τόσο που μπορεί ακόμη να χορηγηθεί η σκόνη από το συσκευασμένο φακελάκι κατευθείαν στο στόμα.

Είναι Μη αμφιλεγόμενο: Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ή υπόνοια για τη λήψη του. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να λαμβάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχει Μηδενική Τοξικότητα: Το Biobran MGN-3 έχει δείξει ότι είναι εντελώς μη τοξικό (LD50), ακόμη και σε εξαιρετικά υψηλές δόσεις. Ακόμη είναι ασφαλές για παιδιά (εδώ οι χορηγούμενες δόσεις είναι ανάλογες του σωματικού βάρους).

Υποστηρίζεται με επιστημονική έρευνα: Το Biobran MGN-3 έχει (και συνεχίζει) εστιάσει στις επιστημονικές και κλινικές μελέτες που γίνονται σε Ιαπωνία, ΗΠΑ, και Ευρώπη. Οι περισσότερες από τις μελέτες αυτές είναι δημοσιευμένες στον έγκριτο επιστημονικό τύπο.

Είναι Φυσικό και ‘Μη Γενετικά Τροποποιημένο’: Το Biobran είναι φυσικό τρόφιμο φτιαγμένο από πίτουρο ρυζιού και ένζυμα από το μανιτάρι Shiitake. Δεν είναι φάρμακο, ούτε συνθετικά χημική ή γενετικά τροποποιημένη ουσία.

Δρα άμεσα: Τα αποτελέσματα του στον οργανισμό φαίνονται μόλις στις δυο πρώτες βδομάδες και αρκούν μόλις μερικές βδομάδες ακόμη για να φτάσει στο 90% του μεγίστου αποτελέσματός του.

Δεν έχει περιορισμούς: Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από τη δεκαετία του 80 το έχουν λάβει για όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς ποτέ κάποιο πρόβλημα. Δεν υπάρχει περιορισμός ή αντένδειξη. Να μην λαμβάνεται παράλληλα με ανοσοκατασταλτικά (πχ. σε περιπτώσεις μεταμοσχεύσεων).

Έχει υψηλή ποιότητα παραγωγής: Παράγεται κάτω από τις αυστηρές προδιαγραφές της φαρμακευτικής Daiwa Pharmaceuticals Ιαπωνίας. Είναι προσαρμοσμένο τόσο στις αυστηρές απαιτήσεις του Ιαπωνικού Υπουργείου Υγείας όσο και σε όλες τις Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές προδιαγραφές τροφίμων.

Έχει αποδεδειγμένα & καταγραμμένα στοιχεία: Καθώς το Biobran MGN-3 αναπτύχθηκε πριν το 1990, έχει χορηγηθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα δίνοντας ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ποιοτικά Ελεγμένο

Παράγεται σε ελεγμένο περιβάλλον χωρίς πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Κάθε διαδικασία αποστείρωσης που χρησιμοποιεί υψηλές θερμοκρασίες, θα καταστρέψει τις ιδιότητες του προϊόντος. Η παραγωγή του γίνεται από πιστοποιημένη φαρμακευτική εταιρία και συσκευάζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Έτσι, το αποτέλεσμα δίνει ένα προϊόν πολύ χαμηλού βακτηριακού φορτίου χωρίς κάποιο παθογόνο μικροοργανισμό.

Ασφαλές σε Παιδιά

Το Biobran έχει ληφθεί με επιτυχία και ασφάλεια από παιδιά όλων των ηλικιών. Αποτελεί ένα ρυθμιστικό φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα, σε καταστάσεις διατήρησης μιας ικανοποιητικής ανταπόκρισης του οργανισμού τους (όπως σε περιόδους γενικής κόπωσης, άθλησης, εντατικής μελέτης, κλπ). Η μοναδική διαφορά σε σχέση με τους ενήλικες είναι στην δοσολογία, η οποία θα είναι ανάλογη του σωματικού τους βάρους.

Σημαντικό πλεονέκτημα

Ο λόγος που η Αραβινοξυλάνη από πίτουρο ρυζιού του Biobran έχει διασπασθεί έτσι ώστε να έχει μικρότερο μοριακό βάρος από τις κοινές διαιτητικές ίνες, είναι για να μπορεί να απορροφηθεί πλήρως στο γαστρεντερικό σύστημα (λεπτό έντερο) αξιοποιούμενη καλύτερα από τον οργανισμό μας.

Ισοδύναμα

Ένας (1) φάκελος Biobran1000 σε σκόνη ισοδυναμεί με τέσσερις (4) ταμπλέτες Biobran 250. Η αποτελεσματικότητά τους είναι ακριβώς ισοδύναμη και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά από τον καθένα και οι δύο μορφές.

Εμπορικά ονόματα

Το BioBran MGN-3, σε κάποιες χώρες κυκλοφορεί με το εμπορικό όνομα Lentin Plus, ImunoBran ή BiBran. Πρόκειται για το ίδιο προϊόν με διαφορετικό εμπορικό όνομα. Η ποιοτική και ποσοτική σύνθεση τους είναι ακριβώς ίδια.

Το Biobran MGN-3
ξεχωρίζει ως ένα συναρπαστικό παράδειγμα του πώς η επιστημονική καινοτομία μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη των φυσικών ενώσεων για να υποστηρίξει και να ενισχύσει τον ανθρώπινο οργανισμό.

Καθώς η έρευνα συνεχίζει να εκτυλίσσεται, αυτή η ανακάλυψη στην υποστήριξη ενός υγιούς σώματος, έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη φροντίδα, στην περίθαλψη και στη διαχείριση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Σχολιάστε