Biobran /MGN-3:
Ένα φυσικό & ασφαλές
συμπλήρωμα διατροφής

Στο δυναμικό πεδίο της υγείας και της ευεξίας, οι καινοτομίες στην επιστήμη και την ιατρική ανοίγουν συνεχώς το δρόμο σε καινοτόμες λύσεις παλαιών προκλήσεων. Μια τέτοια επαναστατική ανακάλυψη που έχει κερδίσει την προσοχή τα τελευταία χρόνια είναι το Biobran /MGN3. Ένα ξεχωριστό συμπλήρωμα διατροφής. Το κύριο συστατικό του, η αραβινοξυλάνη, διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα των απλών διαιτητικών ινών, παραμένοντας συγχρόνως ευδιάλυτη και εύκολα αποροφήσιμη από τον οργανισμό.

Αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα θρεπτικών συστατικών από υδρολυμένο πίτουρο ρυζιού, έχει αναδειχθεί σε έναν ισχυρό βοηθό της υγείας, με δυνατότητα να βελτιώνει την υποστήριξη του οργανισμού μας. Στις σελίδες μας, θα εξερευνήσουμε την επιστήμη πίσω από το Biobran, την προέλευσή του και τα πολλά υποσχόμενα οφέλη που το κάνουν ένα συναρπαστικό θέμα μελέτης και συζήτησης. Παράγεται από την Daiwa Ιαπωνίας η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή μοναδικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Το Biobran /MGN-3, συντομογραφία του Συμπλέγματος Αραβινοξυλάνης Πίτουρου Ρυζιού, είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που προέρχεται από την έρευνα που έδειξε, ότι μια συγκεκριμένη ενζυματική τροποποίηση του πίτουρου ρυζιού αξιοποιεί τις ιδιαίτερες ιδιότητες της αραβινοξυλάνης.

Γενικά οι διαιτητικές ίνες αποτελούνται από ένα σχετικά μεγάλο μοριακό βάρος που τις εμποδίζει να απορροφηθούν από τον οργανισμό. Για να επιτευχθεί πλήρης απορρόφηση τους, πρέπει να διασπαστούν σε μικρότερα τμήματα ώστε να εισέλθουν στο αίμα και έτσι να μπορέσει να αξιοποιηθεί η λειτουργικότητά τους.

Σε αντίθεση με τις απλές διαιτητικές ίνες που αδυνατούν να μεταβολιστούν από το σώμα, η Αραβινοξυλάνη του πίτουρου ρυζιού του Biobran (ARBC) έχει διασπασθεί σε μικρότερο μοριακό βάρος, ώστε να καταφέρει να απορροφηθεί από το γαστρεντερικό σύστημα και να προσφέρει τα οφέλη της τον οργανισμό.

Το Ναττό, είναι φυτικό τρόφιμο που παρασκευάζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην Ιαπωνία μέσω φυσικής ζύμωσης οσπρίων (κύρια σόγιας) και δημητριακών, από τον βάκιλο bacilli subtilis natto. Τα συστατικά του λαμβάνονται από το διήθημα της καλλιέργειας του Natto Bacilli και συμπυκνώνονται σε μορφή σκόνης.

Το natto NKCP προέρχεται από το παραδοσιακό ιαπωνικό τρόφιμο natto, γνωστό για τα οφέλη του στην υγεία. Τα βασικά του συστατικά, ναττοκινάση & Βακιλοπεπτιδάση F, είναι ένζυμα που παράγονται κατά τη διαδικασία ζύμωσης από τον Bacillus subtilis και αποτελούν βολικό συμπλήρωμα για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τα οφέλη τους.

Σε όλο τον κόσμο συνεχίζεται η διεξαγωγή σημαντικών μελετών σε διάσημα ερευνητικά ιδρύματα με αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Σε επαγγελματίες υγείας και σχετικούς επιστήμονες παρέχουμε πρόσθετες πληροφορίες δίνοντάς σας σχετική πρόσβαση στη βάση δεδομένων μας.

Παραγωγή: Daiwa Pharmaceuticals Ιαπωνίας