Το Biobran και η Ανοσία στα Παιδιά

Ανώριμο Ανοσοποιητικό

Το ανοσοποιητικό, είναι υπεύθυνο για την παραγωγή των απαραίτητων αμυντικών μηχανισμών της υγείας, όμως κατά τον πρώτο καιρό της γέννησης, το ανοσοποιητικό είναι σχετικά ανώριμο. Το Biobran, έχει ληφθεί με επιτυχία και ασφάλεια από παιδιά όλων των ηλικιών. Δεν προκαλεί τεχνητή ενίσχυση του ανοσοποιητικού αλλά βοηθά το σώμα να ρυθμίσει αποτελεσματικά τη φυσική άμυνά του.

Παιδική ανοσία

Ο θηλασμός, οι εμβολιασμοί και η σωστή διατροφή αποτελούν τον καλύτερο τρόπο ανάπτυξης μηχανισμών αποτροπής κάποιας ασθένειας, όμως μέχρι το δεύτερο έτος, το ανοσοποιητικό τους παραμένει ακόμη ανώριμο. Όπου, τα αντισώματα που τους παρέχει δεν έχουν μεγάλη διάρκεια και αν το παιδί κινείται έξω από το περιβάλλον του σπιτιού του, πιθανότητα να αναπτύσσει ασθένειες και ιώσεις.

Παιδιά & Biobran

Το Biobran αποτελεί ένα επιτυχημένο φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα τόσο για ήπιες καταστάσεις πρόληψης (όπως σε περιόδους γενικής κόπωσης, άθλησης, εντατικής μελέτης, ιώσεων ή γενικών κρυολογημάτων), όσο και για σοβαρότερες περιπτώσεις ανάγκης υποστήριξης της άμυνάς τους, (όπως κρυολογημάτων, ιώσεων, λοιμώξεων όπως του αναπνευστικού, χρόνιων αυτοάνοσων συνδρόμων ή και νεοπλασιών.

Πρόληψη – Συντήρηση

Αφορά παιδιά που βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση υγείας ή έχουν ολοκληρώσει το βασικό κύκλο της όποιας θεραπείας τους και βρίσκονται σε στάδιο ανάρρωσης (όπως μετεγχειρητικό στάδιο).

Χορηγούμενη ελάχιστη ποσότητα: Ένα (1) δισκίο Biobran250 την ημέρα.
Χρόνος χορήγησης: 2 μήνες. Πέραν αυτού του αρχικού χρόνου χορήγησης δεν υπάρχει περιορισμός.

Χρόνιες Λοιμώξεις

Για όσα παιδιά βρίσκονται σε χρόνιες καταστάσεις λοιμώξεων ιογενούς ή άλλης μορφής (όπως χρόνιες λοιμώξεις του αναπνευστικού, κλπ).

Χορηγούμενη ελάχιστη ποσότητα: Ένα έως δύο (1-2) δισκίο Biobran250 δύο (2) φορές την ημέρα.
Χρόνος χορήγησης: 3-12 μήνες, ανάλογα τις υποτροπές. Πέραν αυτού, είναι θετικό να συνεχίσουμε με δόση συντήρησης για ένα χρονικό διάστημα, μεγαλύτερο του ενός (1) έτους.

Κρυολόγημα & Ιώσεις

Για παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιο  κρυολόγημα ή ίωση για λίγες ημέρες, αναπτύσσοντας έντονα συμπτώματα όπως υψηλός πυρετός κλπ.

Χορηγούμενη ελάχιστη ποσότητα: Ένα έως δύο (1-2) δισκία Biobran250 κάθε τέσσερις (4) ώρες.
Χρόνος χορήγησης: Ανάλογος των συμπτωμάτων (1-3 ημερών). Πέραν αυτού μπορεί να συνεχίσει με δοσολογία συντήρησης. (Δείτε περιορισμούς παρακάτω)

Αυτοάνοσα Σύνδρομα

Για παιδιά που βρίσκονται σε μια τέτοια κατάσταση και θέλουν να ρυθμίσουν το ανοσοποιητικό τους. (Δείτε περιορισμούς παρακάτω)

Χορηγούμενη ελάχιστη ποσότητα: 1-2 δισκία  Biobran250 την ημέρα.
Χρόνος χορήγησης: Είναι ανάλογος με αυτόν που εμφανίζονται τα συμπτώματα και γι’ αυτό μη εύκολα προσδιορίσιμος.

Νεοπλασίες

Χορηγούμενη ελάχιστη ποσότητα:Έξι (6) δισκία Biobran250 ή ανάλογα ενάμιση (1 ½ ) φακελάκι Biobran1000. Δηλαδή αναλυτικά, δύο (2) δισκία Biobran250, τρεις (3) φορές την ημέρα.
Χρόνος χορήγησης: Ο χρόνος ο οποίος απαιτείται ξεκινά λίγες βδομάδες πριν την έναρξη της θεραπείας, συνεχίζεται καθ όλη την διάρκειά της και ολοκληρώνεται 4-6 μήνες μετά από αυτή. Πέραν αυτού, δεν υπάρχει περιορισμός. Η χορήγηση μπορεί να διακοπεί ή να συνεχιστεί με χορήγηση συντήρησης ανά περίπτωση για μικρό ή πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πώς λαμβάνεται το Biobran από τα παιδιά

  • Τα δισκία (Biobran 250) είναι εύγευστα (περιέχει μικροποσότητα κακάο).
  • Μπορούν να μασηθούν με ευκολία.
  • Θρυμματίζονται εύκολα ανάμεσα σε 2 κουταλάκια.
  • Η σκόνη (Biobran 1000) είναι άγευστη και ευδιάλυτη σε λίγο υγρό.
  • Μπορούν να χρησιμοποιούνται μαζί με χυμούς ή κρέμες.
  • Λαμβάνονται και ανεξάρτητα, πριν ή μετά τα γεύματα.

Δοσολογίες του Biobran στα παιδιά

Το Biobran έχει μηδενική τοξικότητα για να ανησυχούμε για υπερδοσολογία. Έτσι, οι ποσότητες που αναφέρονται, είναι οι ελάχιστες που μπορεί να χορηγηθούν.

Δόσεις υπολογισμένες με μέσο σωματικό βάρος 15-25 κιλά (ηλικίας 5-10 ετών).

Γενικοί περιορισμοί

Δεν υπάρχει περιορισμός ή αντένδειξη, εκτός φυσικά όταν λαμβάνεται με ανοσοκατασταλτικά (π.χ. σε μεταμοσχεύσεις). 

Αν σε περίοδο ιώσεων υπάρχει και κάποιο αυτοάνοσο, τότε στις υψηλές ημερήσιες δόσεις (πάνω από 500mgr (για παιδικό σωματικό βάρος πάντα) ενδέχεται να εμφανιστούν και συμπτώματα του αυτοάνοσου. Για το λόγο αυτό, η χορήγηση του Biobran να περιοριστεί στη μισή από την ανωτέρω ημερήσια ποσότητα.

Ο λόγος που στα αυτοάνοσα νοσήματα αρκούν σχετικά χαμηλές δόσεις, οφείλεται στην ρυθμιστική ικανότητα του Biobran. Ο λόγος για τον οποίο αποφεύγουμε τις υψηλότερες δόσεις, είναι ότι  ίσως τα συμπτώματα επιδεινωθούν για μια περίοδο 30 περίπου ημερών πριν αρχίσουν να υφίενται. Οι ασθενείς με αυτοάνοσα έχουν χαμηλή δράση nk-κυττάρων και επαγωγικά διακύμανση μακροφάγων. Σε αυτές τις συνθήκες το Biobran ενισχύει το ανοσοποιητικό μέχρι να επέλθει ισορροπία και έτσι, ενισχύει τα συμπτώματα της ασθένειας για περίπου 30 ημέρες αφ’ ότου αρχίσει η λήψη του Biobran.

– Το Biobran ρυθμίζει την άμυνα του οργανισμού, με φυσικό τρόπο.
– Μειώνει παρενέργειες θεραπειών (π.χ. χημειοθεραπείας).
– Κάνει αποτελεσματικότερη τη συμβατική θεραπεία.
– Βελτιώνει την αντιοξειδωτική δράση & την εξισορρόπηση της γλυκόζης.
– Βελτιώνει την παγκρεατική και ηπατική λειτουργία.
– Χαρίζει ζωτικότητα, ευεξία & υποστηρίζει μια υψηλή ποιότητα ζωής.
– Βοηθά στην παραγωγή φυσικών αντισωμάτων στο ανοσοποιητικό.

Σχολιάστε