Λειτουργικά Διατροφικά Βοηθήματα

Η επιχείρησή μας έχει δημιουργηθεί, για να αναπτύσσει μια ολιστική σχέση γνώσης, έρευνας και εφαρμογής στη προσφορά υπηρεσιών υγείας. Με μια νέα προσέγγιση στο ρόλο της λειτουργικής διατροφής που διαλευκαίνει σταδιακά την σημαντική επίδραση της στην υγεία, εισαγάγουμε νέα κριτήρια στην αξία των λειτουργικών τροφίμων, σχετικά με τον ρόλο που εξυπηρετούν στους διατροφικούς βιολογικούς κύκλους και στην υποστήριξη της καλής υγείας.
Ζώντας σε μια εποχή όπου οι απαιτήσεις για ενημέρωση, διάγνωση και θεραπεία θεμάτων υγείας αυξάνονται συνεχώς, εμείς στρεφόμαστε στη σύγχρονη υψηλή τεχνολογία και τη φύση, με σκοπό την προσφορά νέων ποιοτικών λειτουργικών προϊόντων. Συνδυάζοντας αρμονικά θεραπευτική γνώση και επιστημονική έρευνα, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των επιστημόνων υγείας και φροντίδας. Στόχος μας η βοήθεια και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων υποφέρουν.

Το BioBran MGN-3, είναι σύνθεση διαιτητικής ίνας αραβινοξυλάνης πίτουρου ρυζιού, διασπασμένης ενζυματικά, με τη βοήθεια συμπλέγματος ενζύμων από το μανιτάρι Shiitake. Είναι ένας δυνητικός διατροφικός ανοσοϋποκινητής. Μια ουσία που ρυθμίζει και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα… Διαβάστε περισσότερα…»
Το Natto NKCP, είναι εκχύλισμα δημητριακών, προερχόμενο από φυσική ζύμωση ναττό, αποτελώντας ένα δυνητικό διατροφικό βοήθημα για το κυκλοφορικό σύστημα. Ένα σύμπλεγμα φυσικών συστατικών που το φροντίζουν, το ρυθμίζουν και το καθαρίζουν με ήπιο τρόπο… Διαβάστε περισσότερα…»