Natto NKCP
προς Όλους

Για πρόληψη
ή για ήπιες

καταστάσεις υγείας

Αμυλοείδωση & Αλσχάϊμερ

Η αμυλοείδωση εμφανίζεται, όταν οι πρωτεΐνες ινίδια αμυλοειδούς, συγκεντρώνονται στα όργανα του σώματος, ενώ η νόσος Αλσχάϊμερ, προκύπτει κυρίως από την διαταραχή της ισορροπημένης συγκέντρωσης της πρωτεΐνης β-αμυλοειδούς στον εγκέφαλο.

Κιρσοί & Κάτω Άκρα

Τόσο οι αρτηρίες όσο και οι φλέβες, με την πάροδο του χρόνου και τον μη λειτουργικό τρόπο ζωής (ορθοστασία, έλλειψη άσκησης κλπ), παρουσιάζουν κύρια ήπια φλεβική ανεπάρκεια ή προβλήματα βαθέως δικτύου. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε οιδήματα στα κάτω άκρα, ευρυαγγείες ή κιρσούς (ή αλλιώς φλεβίτις).

Σύνδρομο Παγωμένου Ώμου

Ο Παγωμένος ώμος ή Συμφυτική θυλακίτις του ώμου, είναι μια παράξενη ασθένεια, με επίσης παράξενη πορεία, και με κύρια χαρακτηριστικά αιφνίδιο ή σταδιακό χρόνιο πόνο στον ώμο και περιορισμό των κινήσεων της άρθρωσης προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς παθολογικά ευρήματα στις ακτινογραφίες του ώμου.

Το Natto NKCP είναι ένα προϊόν για όλους
όσους θέλουν να ρυθμίσουν
το κυκλοφορικό τους με φυσικό τρόπο

Ο ρόλος του Natto NKCP σε Αμυλοείδωση & Αλσχάϊμερ

Προβλήματα Μνήμης

Η Αλσχάιμερ είναι ένας τύπος άνοιας που προκαλεί προβλήματα στη μνήμη, τη σκέψη και τη συμπεριφορά. Τα συμπτώματα συνήθως αναπτύσσονται αργά και χειροτερεύουν με την πάροδο του χρόνου, παρεμβαίνοντας στις καθημερινές εργασίες. Είναι η πιο κοινή αιτία της άνοιας αντιπροσωπεύοντας το 60% έως το 80% των περιπτώσεων της.

Η πλειοψηφία των ατόμων με Αλσχάιμερ είναι 65 ετών και άνω. Παρόλα αυτά, η νόσος δεν είναι μόνο ασθένεια γήρατος ούτε αποτελεί φυσιολογικό μέρος γήρανσης.

Εγκεφαλικά Κύτταρα

Περίπου 200.000 Αμερικανοί κάτω από την ηλικία των 65 ετών έχουν νεανική νόσο Αλσχάιμερ (επίσης γνωστή ως πρώιμη έναρξη της νόσου του Alzheimer).

Η ίδια η νόσος δεν έχει κάποια αποτελεσματική θεραπεία, αλλά οι διαθέσιμες θεραπείες στοχεύουν στα συμπτώματα και η έρευνα συνεχίζεται. Όπως όλα τα είδη άνοιας, το Αλσχάιμερ προκαλείται από τον θάνατο των εγκεφαλικών κυττάρων. Είναι μια νευροεκφυλιστική ασθένεια, που σημαίνει ότι υπάρχει θάνατος εγκεφαλικών κυττάρων στην πάροδο του χρόνου, όπου ο νευρικός ιστός στον εγκέφαλο ενός ατόμου έχει όλο και λιγότερα νευρικά κύτταρα και συνδέσεις.

Αλσχάϊμερ και Natto

Οι αυτοψίες έχουν δείξει ότι ο νευρικός ιστός με Αλσχάιμερ έχει μικροσκοπικές αποθέσεις, γνωστές ως πλάκες και σύμπλοκα, που συσσωρεύονται διαρκώς. Οι πλάκες αυτές βρίσκονται μεταξύ των νεκρών εγκεφαλικών κυττάρων και είναι κατασκευασμένες από μια πρωτεΐνη γνωστή ως β-αμυλοειδές. Ενώ τα σύμπλοκα εμφανίζονται μέσα στα νευρικά κύτταρα και είναι κατασκευασμένα από άλλη πρωτεΐνη, που ονομάζεται tau.

Μελέτες έχουν δείξει, ότι προϊόντα Ναττοκινάσης όπως το Natto NKCP, μπορεί να είναι βοηθητικά στην πρόληψη ή και τη θεραπεία ασθενειών αμυλοειδούς τύπου, όπως είναι η Αλσχάϊμερ.

Ο ρόλος του Natto NKCP στούς Κιρσούς

Προβλήματα Κάτω Άκρων

Τα κύρια προβλήματα στο κυκλοφορικό των κάτω άκρων είναι φλεβικά και αρτηριακά. Οι αρτηρίες είναι υπεύθυνες για τη μεταφορά του οξυγόνου και των θρεπτικών συστατικών προς τα όργανά μας και οι φλέβες για την επιστροφή του μεταφέροντας το διοξείδιο του άνθρακα και τα προϊόντα του μεταβολισμού.
Τόσο οι αρτηρίες όσο και οι φλέβες, με την πάροδο του χρόνου και τον μη λειτουργικό τρόπο ζωής παρουσιάζουν ήπια φλεβική ανεπάρκεια με οιδήματα στα κάτω άκρα, ευρυαγγείες και κιρσούς (ή αλλιώς φλεβίτις).

Προέλευση

Εκτός από τη κληρονομικότητα ή τα εκ γενετής προβλήματα, οι λόγοι είναι κυρίως επαγγελματικοί (πολύωρη καθιστική ζωή ή ορθοστασία όπως οδηγοί, πωλητές κλπ), αλλά επίσης υπερβολικό σωματικό βάρος, έλλειψη άσκησης, πιθανές φαρμακευτικές αγωγές (ορμονική θεραπεία ή αντισυλληπτικά), διαδοχικές εγκυμοσύνες που πιθανώς να επιδράσουν στην ορμονολογική κατάσταση, θερμό περιβάλλον ή τέλος ηλικία. Στις περιπτώσεις αυτές παρουσιάζονται πόνοι στα πόδια ή και πρηξίματα, αίσθημα καψίματος στα πέλματα και τέλος φαγούρα.

Άλλες Αιτίες

Αν και οι κιρσοί δεν είναι λόγος που απειλή τη ζωή, όμως ανάλογα με την κατάσταση που μπορεί να περιέλθουν από τη μη περιποίηση, μπορεί να παρουσιάσουν σημαντικά προβλήματα όπως αιμορραγία από ενδεχόμενο τραυματισμό, θρομβοφλεβίτιδα, φλεβικό έκζεμα ή ακόμη και φλεβικά έλκη σε παραμελημένα πόδια.
Η κύρια (και μόνιμη) θεραπεία που εφαρμόζεται είναι η χειρουργική επέμβαση με τον κλασικό τρόπο ή εναλλακτικά με χρήση ραδιοσυχνότητας ή ενδοφλεβικό laser οι οποίες προκαλούν απόφραξη με σύγχρονο καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κιρσοί & Natto NKCP

Εκτός από τα συγκεκριμένα προβλήματα, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που παραπονούνται για πρηξίματα ή πόνο στα πόδια χωρίς εμφανή αιτία παρουσίας κιρσών. Στην περίπτωση αυτή, η κακή διαβίωση όπως η ορθοστασία ή η διαρκής καθιστική ζωή χωρίς άσκηση οδηγούν με το χρόνο σε μια ήπια αλλά ενοχλητική κατάσταση φλεβικής ανεπάρκειας την οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε συντηρητικά προτού εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο σημαντικό.

Μελέτες έχουν δείξει, ότι προϊόντα Ναττοκινάσης όπως το Natto NKCP, μπορεί να είναι βοηθητικά.

Ο ρόλος του Natto NKCP στον ‘Παγωμένο Ώμο’

Τα Συμπτώματα

Ο Παγωμένος ώμος, αποτελεί μια σειρά από συμπτώματα φλεγμονής και δυσκαμψίας του συνδετικού ιστού, ο οποίο καλύπτει την άρθρωση του ώμου. Ένας έντονος συνεχόμενος πόνος που αντανακλάται προς τα κάτω φτάνοντας μέχρι τον καρπό, ενώ περιορίζεται η κίνηση του χεριού προς τα επάνω.

Εμφάνιση

Είναι πάθηση συνήθης στην ηλικία 50-80 ετών. Σπάνια η δυσκαμψία εγκαθίσταται χωρίς πόνο. Ως προς την αιτία της παθήσεως, συχνά εμφανίζεται μετά από ενδαρθρικό τραυματισμό του ώμου, μετά από κρίσεις τενοντίτιδας του Υπερακανθίου τένοντος, του δικεφάλου βραχιονίου τένοντος, σπάνια μετά από εμφράγματα του μυοκαρδίου, ακινητοποίηση για χειρουργικές επεμβάσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, παθήσεις της ακρωμιοκλειδικής αρθρώσεως ή κατάγματα του μείζονος βραχιονίου ογκώματος.

Βοήθεια

Μπορεί να εμφανισθεί μετά από 12 – 24 μήνες και στον άλλο ώμο, αλλά είναι σπάνιο.

Παρατήρηση σε ομάδες ατόμων με σχετικά προβλήματα, έδειξε ότι διατροφικά συμπληρώματα όπως το Natto NKCP, που βοηθούν την διευκόλυνση της κυκλοφορίας του αίματος στο μυϊκό σύστημα του σώματος, προσφέρουν σημαντική ανακούφιση και βοήθεια σε όσους υποφέρουν σχετικά.

Συσκευασία, Δοσολογία και Λήψη Natto NKCP

Το Natto NKCP, είναι για όλους. Τα λειτουργικά του πλεονεκτήματα στη βελτίωση της ροής του αίματος μπορούν να βρίσκουν εφαρμογή σε άτομα που έχουν καθ’ οιανδήποτε τρόπο, προβλήματα με το κυκλοφοριακό αιματολογικό τους σύστημα. Κυκλοφορεί σε δισκία των 125 mgr σε συσκευασίες των 60 ή 180 δισκίων

Δοσολογία:  2 δισκία την ημέρα μετά το φαγητό. Ο λόγος είναι ότι η απορρόφησή του από τον οργανισμό είναι πιο αποτελεσματική με γεμάτο στομάχι, καθώς η δράση του μειώνεται σε pH κάτω του 5. (Υπολογισμός δόσης σε σωματικό βάρος~70 κιλά).

Προϊόντα Ιαπωνίας: Daiwa Pharmaceuticals