Τι είναι το Natto NKCP και το εκχύλισμα καλλιέργειας Bacilli Natto

Το NattoNKCP προέρχεται από το παραδοσιακό ιαπωνικό τρόφιμο natto, ένα προϊόν ζύμωσης σόγιας, γνωστό για τα οφέλη του στην υγεία. Αποτελεί εξευγενισμένο εκχύλισμα της καλλιέργειας bacilli subtilis natto με υψηλή συγκέντρωση Ναττοκινάσης και Βακιλοπεπτιδάσης F. Το βασικό συστατικό του, η νατοκινάση, είναι ένζυμο που παράγεται κατά τη διαδικασία της παραπάνω ζύμωσης και αποτελεί βολικό συμπλήρωμα για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τα οφέλη της.

Είναι δυνατόν η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τροφίμου Ναττό να ισοδυναμεί με το NKCP;

Έχει βρεθεί ότι η λειτουργική πρωτεΐνη στο κολλώδες μέρος του τροφίμου Natto έχει την ικανότητα να βοηθά το σώμα σε υγιή κατάσταση. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από τον τύπο του τροφίμου Ναττό ή ακόμα και στη συγκεκριμένη παρτίδα παραγωγής. Σε αντίθεση με αυτό, το εκχύλισμα καλυέργειας Natto Bacilli λαμβάνεται από το κολλώδες μέρος του Ναττό, από το οποίο έχει αφαιρεθεί σε μεγάλο βαθμό η χαρακτηριστική οσμή, το ιξώδες και η βιταμίνη Κ2, ενώ διατηρεί μια σταθερή ποσότητα της λειτουργικής πρωτεΐνης. Μπορεί να καταναλωθεί εύκολα και άνετα ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει η γεύση του τροφίμου Ναττό ή όχι.

Ποια είναι η θέση σας για τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης Κ2 στο Natto;

Ο Bacillus subtilis natto στο Ναττό παράγει μεγάλη ποσότητα Βιταμίνης Κ2 μέσα στον ανθρώπινο εντερικό σωλήνα. Ως αποτέλεσμα, τα άτομα που λαμβάνουν φάρμακα όπως η βαρφαρίνη πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη τροφίμου Ναττό καθώς μπορεί να εντείνει τις επιπτώσεις τέτοιων φαρμάκων. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Bacillus subtilis natto και η βιταμίνη Κ2 έχουν αφαιρεθεί σε μεγάλο βαθμό από το εκχύλισμα NKCP μπορoύμε να λάβουμε το εκχύλισμα με σιγουριά.

Πώς χωνεύεται και απορροφάται το εκχύλισμα καλλιέργειας Natto Bacilli;

Η λειτουργική πρωτεΐνη που περιέχεται στο Bacillus subtilis natto διασπάται σε πεπτίδια και αμινοξέα στο στομάχι και το δωδεκαδάκτυλο με τον ίδιο τρόπο όπως οι κανονικές πρωτεΐνες. Έτσι, εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος αφού απορροφηθεί μέσω των λαχνών του λεπτού εντέρου.

Ωστόσο, η απορρόφηση είναι πιο αποτελεσματική εάν το εκχύλισμα λαμβάνεται σε συνδυασμό με άλλα τρόφιμα αντί να το λαμβάνεται με άδειο στομάχι, καθώς η δραστηριότητα του μειώνεται σε pH κάτω από 5. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να λαμβάνουμε το NKCP μετά το φαγητό.

Διαφέρει το NattoNKCP από άλλα προϊόντα νατοκινάσης;

Ναι, το NattoNKCP είναι διαφορετικό από άλλα. Η Ναττοκινάση είναι ένα ένζυμο ( EC 3.4.21.62 ) εκχυλισμένο από το ιαπωνικό τρόφιμο nattō. Παρά το όνομα της, δεν είναι ένζυμο κινάσης , αλλά πρωτεάση σερίνης της οικογένειας σουμπτιλισίνης. Μάλλον ονομάζεται έτσι, από το γεγονός ότι παράγεται από nattōkin , το ιαπωνικό όνομα του Bacillus subtilis var natto. Η βακιλοπεπτιδάση F είναι μια ινωδολυτική πρωτεάση σερίνης που παράγεται επίσης από τον ίδιο Bacillus subtilis.

Το NattoNKCP περιέχει και Βακιλλοπεπτιδάση F, ενώ άλλα προϊόντα Ναττοκινάσης προέρχονται από Πρωτεάση Σουλτιλισίνη. Το πλεονέκτημα της Βακιλοπεπτιδάσης F είναι η πολύ αποτελεσματικότερη δράση από αυτή της πρωτεάσης σουλτιλισίνης.

Το εκχύλισμα του τροφίμου Natto, NKCP,
είναι ένα ξεχωριστό συμπλήρωμα διατροφής
για όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν
τη διατροφή τους με φυσικό τρόπο

Ένα από τα χαρακτηριστικά του natto είναι ότι αφήνει ουσιαστικά αμετάβλητα τα αρχικά θρεπτικά στοιχεία της σόγιας, που είναι η πρώτη ύλη, αλλά περιέχει και τα αυθεντικά θρεπτικά στοιχεία που παράγονται από τη δράση του Bacillus subtilis natto. Μεταξύ των διαφόρων συστατικών του, είναι η λειτουργική πρωτεΐνη που γίνεται τώρα το ιδιαίτερο επίκεντρο της προσοχής. Αυτή η λειτουργική πρωτεΐνη συμπυκνώνεται στην αποξηραμένη σκόνη που λαμβάνεται από το διήθημα του Natto Bacilli Culture και σε αυτό εξαλείφεται η χαρακτηριστική οσμή του τροφίμου natto.

Το λειτουργικό συστατικό στα τρόφιμα natto και στο εκχύλισμα natto NKCP είναι μια πρωτεΐνη Ναττοκινάση (Nattokinase) που παράγεται από τον βάκιλο natto (B. subtilis natto). Αυτή είναι μία από τις πρωτεΐνες με διαφορετικά μοριακά βάρη που περιέχονται στο natto.

Δοσολογία Natto NKCP

Λαμβάνεται ένα (1) δισκίο την ημέρα μετά το φαγητό. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν γίνει λήψη NKCP αν ακολουθείτε αντιθρομβωτική θεραπεία ή θεραπεία σχετική με το κυκλοφορικό.

Το NattoNKCP
ξεχωρίζει ως ένα συναρπαστικό παράδειγμα του πώς η επιστημονική καινοτομία μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη των φυσικών ενώσεων για να υποστηρίξει και να ενισχύσει τον ανθρώπινο οργανισμό.

Καθώς η έρευνα συνεχίζει να εκτυλίσσεται, αυτή η ανακάλυψη στην υποστήριξη ενός υγιούς σώματος, έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη φροντίδα, στην περίθαλψη και στη διαχείριση ενός υγιούς τρόπου ζωής.