Natto NKCP: Βοήθεια στο κυκλοφορικό

Το Ναττό, είναι φυτικό τρόφιμο το οποίο παρασκευάζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην Ιαπωνία μέσω φυσικής ζύμωσης δημητριακών από τον βάκιλο bacilli subtilis natto.

Το Natto NKCP είναι παράγωγο του φυτικού τροφίμου φυσικής ζύμωσης ναττό που παράγεται με φυσική ζύμωση (bacilli subtilis natto) φυτικών συστατικών δημητριακών (κύρια σόγιας) και σαν βασικό συστατικό του, περιέχει την δραστική πρωτεΐνη που παράγεται από τον bacilli subtilis natto. Είναι προϊόν λειτουργικής διατροφής, κατάλληλο να φροντίζει το κυκλοφορικό σύστημα του ανθρώπου, μειώνοντας τον κίνδυνο της θρόμβωσης.

>>>>> Τι είναι το Natto NKCP

Τα πλεονεκτήματα της παρουσίας Βακιλοπεπτιδάσης F και Ναττοκινάσης που περιέχονται στο ναττό, είναι η μείωση του ιξώδους (πηκτικότητας) του αίματος, αλλά και η βοήθεια στην ελάττωση της δημιουργίας αθηρωματικής πλάκας στο κυκλοφορικό σύστημα.

Οι άριστες αντιθρομβωτικές του ιδιότητες ωφελούν όλους τους ανθρώπους οι οποίοι κάνουν καθιστική ζωή ή κάνουν πολύωρα ταξίδια (επαγγελματίες οδηγοί, πιλότοι) ή υποφέρουν από κάποιο δυσμενές σύμπτωμα όπως αιμορροΐδες, κιρσοί κλπ.