Αραβινοξυλάνη
Πίτουρου Ρυζιού.
Η πορεία μιας διατροφικής καινοτομία
ς.

Από μια Ιαπωνική διατροφική συνήθεια εκατοντάδων ετών

Μια συγκεκριμένη διατροφική συνήθεια των Ιαπώνων που βασιζόταν στην επεξεργασία του πίτουρου κόκκινου ρυζιού με χυμούς του μανιταριού Shiitake, έχει οδηγήσει στην ιδιαίτερη αξιοποίηση των συστατικών του θρεπτικού αυτού τροφίμου, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες ιδιότητες ενός σημαντικού στοιχείου του, της Αραβινοξυλάνης.

Δημιουργία ενός συμπληρώματος διατροφής για όλους

Το Biobran /MGN-3, είναι συμπλήρωμα διατροφής Αραβινοξυλάνης πίτουρου ρυζιού, υδρολυμένης από ένζυμα μανιταριού shiitake, που ξεχωρίζει ως ένα συναρπαστικό παράδειγμα του πώς η επιστημονική καινοτομία μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη των φυσικών συστατικών.