Τι είναι το
Εκχύλισμα ζύμωσης
καρπών σόγιας
Natto NKCP®

Μια Ιαπωνική διατροφική συνήθεια εκατοντάδων ετών

Μια συγκεκριμένη διατροφική συνήθεια που βασίζεται στη ζύμωση καρπών σόγιας μαζί με άλλα όσπρια, από τον bacilli subtilis natto, έχει οδηγήσει στην ιδιαίτερη αξιοποίηση των συστατικών του θρεπτικού τροφίμου Ναττό, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες ιδιότητες ενός σημαντικού στοιχείου του, της Ναττοκινάσης.

Δημιουργία ενός συμπληρώματος διατροφής για όλους

Το Natto NKCP®, είναι συμπλήρωμα διατροφής (νέο τρόφιμο) εκχυλίσματος ζύμωσης καρπών σόγιας από τον bacilli subtilis natto, που ξεχωρίζει ως ένα συναρπαστικό παράδειγμα του πώς η επιστημονική καινοτομία μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη των φυσικών συστατικών (συστήνεται συμβουλή ιατρού αν ακολουθείται αντιθρομβωτική θεραπεία ή θεραπεία σχετική με το κυκλοφορικό).